Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hepinize günaydınlar kızlar... Hepinize hayırlı haftalar diliyorum 🙂)

selam kızlar selam tesadüfcümm

güzel cumartesiler dilerim. yeni mekan nası alışabildiniz mi sıkıntı var mı?

benim büyük kızçe misafirim gitti
küçük kızçe de kızını dişçiye götürdü eşimle beraber.

bende ufak kızla birlikte evdeyim. bi bakayım dedim size.

Selam canım... büyük kızçen gitmiş. Allah kavuştursun tekrar mı diyeyim. Güle güle gitsinmi diyeyim 🙂)

günaydın kızlarr. bende şıpıdıks enin gibi erkenciyim. dün arayıp bugün erken gel dediler. mecburen düştük yollara. cumartesi gelmedim ya illa acısını çıkaracaklar.

günaydın kızlarr. bende şıpıdıks enin gibi erkenciyim. dün arayıp bugün erken gel dediler. mecburen düştük yollara. cumartesi gelmedim ya illa acısını çıkaracaklar.

canım ya bian önce şurdan çıkıp kurtulsan yani..
senin patronlarını filan tanımadan gıcık oldum ya. Neyse nasılsın? bebişimiz nasıl?

canım ya bian önce şurdan çıkıp kurtulsan yani..
senin patronlarını filan tanımadan gıcık oldum ya. Neyse nasılsın? bebişimiz nasıl?

evet canım hamdolsun ki az kaldı . bebişimiz iyi. bu cuma randevumuz var görmeye gideceğiz yine. dünde ona mobilya baktık. çok şeker şeyler var. kafamda 2 tane belirledim. artık zamanı gelsin tekrar bakıp karar vereceğiz.

evet canım hamdolsun ki az kaldı . bebişimiz iyi. bu cuma randevumuz var görmeye gideceğiz yine. dünde ona mobilya baktık. çok şeker şeyler var. kafamda 2 tane belirledim. artık zamanı gelsin tekrar bakıp karar vereceğiz.

canım bebek odası yapıcakmısınız? yoksa sadece beşik tarzı bişey alıp ilerdemi yapıcaksınız?
fiyatlar filan nasıl.

Geri