Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tamam kuzu birde cogu insan yaptirmiyor diye duydum onemli degil diye bi komsu var burda ben yaptirmadim dedi olsun ya saglik olsunda yapilmasi lazim yani

canım şimdi şöyle down sendromu yüksek çıkarsa bazı aileler çocugu aldırmayı düşünüyor..tabiki buda bi şık..

aslında bu testin yapılmasının amacı o..genelde doktorlar yapıyor yani en azından aileyi eğer böyl bir durum varsa önceden uyarmış oluyorlar..

ama bazı ailelerde ben ne olursa olsun bebeğime kıymam gerek yok teste diyip bu testi yaptırmıyorlar...

şartlar iyi teknoloji son safhada yaptırmak gayet mantıklı inanç ya herşey allahtan olanda olmayanda ben yaptırdım bütün testleri 4 boyutlu 3lü tarafa

ark sezeryandan çıktı pzt günü direk beni aradı sesi baygın baygınnn ay diyor direk aklıma sen geldin ben ondan daha panik toparlayamadım lafları bile

niko kız fasulyeni sevsinlerrrr senin hepi 🙂

maşallah 9 hafta oldun 9 aylarıda görürrüz
açılır iştahın hep böyle birşeylerle meşgulken yemeğe çalış yemeği felan tes bilir ogün laf laf yaparken koca tabaği bitirdik 🙂

ark sezeryandan çıktı pzt günü direk beni aradı sesi baygın baygınnn ay diyor direk aklıma sen geldin ben ondan daha panik toparlayamadım lafları bile

niko kız fasulyeni sevsinlerrrr senin hepi 🙂

maşallah 9 hafta oldun 9 aylarıda görürrüz
açılır iştahın hep böyle birşeylerle meşgulken yemeğe çalış yemeği felan tes bilir ogün laf laf yaparken koca tabaği bitirdik 🙂

kuzu kurtulmus saglikla panik yapma sende kurtulursun insallah.evet kuzu 9 haftalik olduk ama birde bana sor gecmiyor zaman🙂yiyorum kuzu iyi kotu yumurta sut meyva idare ediyorum artik

tabı kelebek ıcını rahat tut stres fılan yapma dınlen bol bol bırsey olmayacak ınsallah.bizde 9 haftaya girdik hani diyorum bebisten ses yok belirti yok gobuste oldugunu bilmesem 🙂)

inşallh nıkoo.nıko bnce oglun olacak sennde belırtılerımz aynı sennle hadı bakalm hayrlısı tutacak mı🙂eger 4 boyutlu ultrasona gıdersen cınsıyet erken bellı olur bnde meraktaym once saglıklı olsunlar ınsallh tabi

Geri