Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tünaydın kızlarrr bn bugun ayılamadım yaaa sabah işe gelıodum bugun eşim çalışmıyor bakıyorum etrafta kımsecıkler yokk normalde bim marketın önü kalabalık olur kımse yok tam işe varmak üzereyim annemn sesini duydum balkondan bagırıyor gel dedi gittim kızım saat cok erken ne işin var bu saatte deyince saati sordum saat 7 miy hahaha hahaha neyse güle güle anneme çıkıp kahvaltı yaptm:D:D

gunaydınnnnn kuzuslarrr sahılcannn ohh evde olacaksın dınlen bol bol kuzu
kızlar masallah dıyeyım ne kusma ne bulantı bırsey yok bende bı tek ıstahsızlık o kadar rahar gecıyoruz bebıslee

niko bnmde oyle olmuştu kusma bulantı olmadı hıc sadece ıstahsızlık oldu ilk 3 ay hemen hemen sürdü bnm çok şükür rahat gecti şu kanamam gelmeseydii keyfımde kaçmayacaktı ama nasıp işte bebeğin tutunması az mış ALLAH bilir içim rahat bnm çok hiç bir sey olmaz

niko bnmde oyle olmuştu kusma bulantı olmadı hıc sadece ıstahsızlık oldu ilk 3 ay hemen hemen sürdü bnm çok şükür rahat gecti şu kanamam gelmeseydii keyfımde kaçmayacaktı ama nasıp işte bebeğin tutunması az mış ALLAH bilir içim rahat bnm çok hiç bir sey olmaz

tabı kelebek ıcını rahat tut stres fılan yapma dınlen bol bol bırsey olmayacak ınsallah.bizde 9 haftaya girdik hani diyorum bebisten ses yok belirti yok gobuste oldugunu bilmesem 🙂)

Geri