Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

banaa karnın hiç büyümedi bebek gelişiyor mu diyorlar bir kaşık suda boğasım geliyo.

tes bnde kızıyorum boyle dedıklerı zaman kı bn suanda top yutmuş gibiyim cok komık gorunuyorum gormenız lazım🙂🙂

sahıll hazırlıkları paylaş cok merak edecegz senı düşündükçe heyecanlanıyorum bnde ALLAHIM saglıkla kucagına almayı nasp etsn yakınnda olsam mutlaka gelrdm doguma

Doğuma mı gircen kelebek🙂 Banada yan komşum leblebi yutmuş solucan gibi olcan sen kesin diyo🙂 Daha bi kararma yok bende gerçi

yarın işte son günün ha sahil ne kadar çabuk geçiyor zaman. Ya bişi sorcam nasılsın şimdi işe zor oluyor mu ben mümkün olduğunca çalışacağım da ondan soruyorum canım

valla canım gördün şeklimi şemalimi pıt pıt gidiyorum aslında erkstradan çalışablirim 2 hafta daha ama işte doğarım muhtemelen 37 girdim çünkü 🙂 rahatım ya hele sen merdiven in çık yok daha rahatsın bana göre 🙂

aslında uzmanlar dinlenmeyi rahimi dinlendirmeyi tavsiye ediyorlar hani 32 haftada dinlenilmesini öneriyorlar ama arkasını düşünmüyorlar ben çok şükür çok rahat geçirdim ve 1,5 saat yolu günde gittim geldim

kaynananm başladı ora gideriz bura gideriz inan çalışmak bana göre daha iyii

Kızlar iç karnınız geniştir ya millete ne siz kendinizi bilmiyormusunuzz

ay ne güzel olurdu kelebek sana kızanımın kurabiyelerinden ve şekerinden göndericem inş. Bir tane ayırıcam kesin o kargaşada evden götürmeden eşimle kargolatıcam 🙂 hatıraa 🙂

Doğuma mı gircen kelebek🙂 Banada yan komşum leblebi yutmuş solucan gibi olcan sen kesin diyo🙂 Daha bi kararma yok bende gerçi

doguma gıremem tırsarımm ama dısarıda beklerdım gırısını cıkısını sahıllonun yannda olmak ısterdm yakın olsak gelrdm sızın yanınıza ya off o kadr heveslendım orayada gelemdım yarın artık carsıya cıkıp esyalarınızı kargolucam gelme ıhtımalım hıc yok annem hep demıstı kızım buyuk konuşma dıye ben yok babam goturmezse ben kendımı gıderım dıyordum bak nasıp olmadı işte

ayy cokk mutlu olurum boyle hatıra ıcın magnet yaptırırsanız ısterm buzdolabıma koymak ıcın

- - - Updated - - -

sahıll en son bebişin kaç kiloyduu