kızlar napıyorsunuz yogundum bugun gelemdım herkes bebek arabası mı bakıyor🙂bnde bu oda takımını begndım fıyatıda cok ıyı haftasonu izmire ikea ya gıdecegz orda karar verecegm ordada gusel oda takımları ve besıkler var hayrırlıs artık lınkı gondeerıyorum yorumlayın kızlar🙂Kakule - Mini | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
iki ihtimal var ya oturma odasını ıptal edecegm yada yatak odasına sıgdıracagm.yola gıdecegm 1.5 saat yol burdan doktora sormadım sorsam yollamayabilir ama ıhtıyaclar vr ustelk bnada ıyı gelecek gercekten bunaldım hem olcak oldumu ALLAH bılır sahıl yalnz 15 dk yurudugum zaman bebek cok baskı yapıyor cıkacak gıbı agrım oluyor eşime soylemıyorum bu yuzden eve gıderken 10 dk yolda bıle dınlenıom
kelebek yatak odasına koy zaten odayı iptal etsende bebek en az 2yaşına kadar yanı başında olcak gelen gidenin olur annen kalır odasız olmazz ev en azından ve en mantıklısı yatak odana sığdırman sonrası için oda bakarsın farklı ev zaman gösterir
Günaydın kızlar, dün bilgisayarım daha fazla bana daynamadı ve çöktü🙂 Virüs girmiş. Bende bugün laptopumu kaptım geldim🙂 Kelebek bence sen gitme canım bak bişi olursa çok üzülürsün sonra değmez inan hç birşeye odanın acelesi yok ki doğumdan sonra alırsın
Kelevek çok hoş odalar varmış burda beğendim. Bende inegöle de bakalım diyorum eşimede gözünde büyüyor yol galiba gerek yok diyor🙂 İkna edebilirsem bakmak istiyorum oraya
kızlar her an bır sey olacak dıye yaşayamam ki düşündükçe kötü oluyorsun ben iyi düşünüyorum benim gibi çok kişi var evt bebişim 40 haftayı beklemeyebılır ama vaktini doldurr inşallh bazı gebeler bebeklerini kasıklarını taşıryabilir bu durum onlara agrı sancı yapabılır buna yalancı dogum diyoruz bnde de zaman zaman oluyor eşime soylemyormum tabi panik yapıyor.beni düşünün zaten günlerce bu psikolojiyle yaşadım bu şekilde kenidimede bebeğimede zarar veriyorum dikkat edıyorum artık 30 dk yürüyosam 10 dk dınlenıorum hiç iş yapmıyorum şu kalan 2 ayımı saglıkla ve huzurlu geçirmeye calısıyorum yol mesafesı uzak olsa bende düşünmeem ama yakın mesafe.kızlar iş yerndeki herkeste amamn bebegin gelışmıyor senn sanırım karının yok kılo almadın erken dogurcan artık bunları duymak bnı gerıyor dun toplantıda bayanlar dıyorkı bebeğinin gelişimi nasıl dedim gayet saglıklı şükür ben kendıme degıl bebegımı gusel beslıyorum dedım.ben içimi ferah tutuyorum ALLAHIN izniyle hiç br sey olmaz olmadı doktorumada danısırım.merak etmeyın kızlar şikayetim olursa asla gıtmem kendımı riske atmam sizde dua edin bna olurmu
Kelevek çok hoş odalar varmış burda beğendim. Bende inegöle de bakalım diyorum eşimede gözünde büyüyor yol galiba gerek yok diyor🙂 İkna edebilirsem bakmak istiyorum oraya