saclarim iyice kotu oldu beyazlar cikti kesilmesi lazimdi 🙂neyse bebis iyi olsunda bekleriz aman kuzu agdayi burda yaptiramam kendimde yapamam kalsin babaya son jilete devammmm
Ona kapak iyi olmuştur boşver esen birde senin komşular vardı vakitli vakitsiz gelen onlarla hale aynı samimiyettemisiniz içki felan içiyordu birde senin kurabiyelerden yapmaya kalkışmıştı ya ben onu mrak ettim
işte onlarda gelceklerdi
sabahtan eşime gelcez demişler akşam eşi ist.a gitmiş adamın
haberi yoktu herhalde haber vermio kocasına többee neyse
o da hamile face de yazıo hep ayyy midem bulanıo
ayy kustum
ayyy biber koktu
hay allahım ayıp kalmamış dedim ya
görüşmüorz normalde canım hayırlamaya gelceklerdi.
valla ben doktoruma danıştım 3 aydan sonra boya yaptırabilirsin dedi..
3 ayı bitirdim organik boya yaptırdım saçlarıma diğerine göre kuaförler organiği nerdeyse 3 katına boyuyorlar ama doktorum sadece organik boyay izin verdi yaptırdım..doktoruma danıştıgım için içim rahat açıkçası..
saçlarım zaten çok uzun değildi doğuma kadar anca uzar ama eğer çok uzun olsaydı kestirirdimde diye düşünüyorum..batıl inanç gibi geliyor bana..
ha bu arada nikiiiiii 🙂 canım hamilelikle tüyler daha çabuk uzuyor haberin olsun ben makineyle alıyorum kendim 1 ay gidiyor..sen makine kullanmazmısın canım..jiletle çok çabuk çıkar bıkarsın onun için dedim.
Dr akıllısı bu cmt kont çağırmasaydı birde doğumda aldırcaktımm şimdi işim karıştı bakalım
ne olur ne olmaz hep randevum öncesi gidiyorum zaten artık oraya giderim hep evde hiç uğraşamam tertemiz hamile kız oda doğmak üzeredir tek başına işletiyor 🙂
sahil doğuma yakın yapılan ağda doğum olayını hızlandırıyormuş vakiti daraltıyormuş haberin olsun..bi kaç kişiden duymuştum bunu..sen yine doğumdan 2 hafta önce filan git istersen çok yakın olmamış olur..
saclarim iyice kotu oldu beyazlar cikti kesilmesi lazimdi 🙂neyse bebis iyi olsunda bekleriz aman kuzu agdayi burda yaptiramam kendimde yapamam kalsin babaya son jilete devammmm