Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çok erken başlamış annen almaya ama hevesli kadın yapacak bişey yok 🙂 ben ilk 3 ay şampuan ve bakım kullanmayı düşünmediğim için almadım ancak pişik kremi alırım o kadar uzman dr diyor 3 ay bebeği saf su ile yıkayın

bebekle ilgili ne görse alıyo otomatiğe bağladı kadın🙂 Alma erken diyorum zaten de dinleyen kim. Bakalım bende şampuanları sonra kullanırım belki dursunlar alınmış alınmıştır🙂

ay kızlar vallhi benim beynim başım döndü ya valla 🙂

zaten normaldede çok kararsızdım şimdi iyice kararsız bişey oldum çıktım he hahaha

tes kız senin kafa uçmuş kaç kez yazdım sıkıntı yapma ben 6 ayda hissettim ancak 23 24 25 haftalardaaaa kız çocukları geç hissediliyorrrr birde çikolata felan yedinmi kıpraşıyor hareketleri dr gideren hep yiyorum 🙂

doğru sen söylüyordun hepp😕 Ya ben iyice unutkan oldum ya😕 Eşim bir seferinde bana pekmez tahin karışımı yedirdi bin pişman olduk yavrumun kıpırtısından ne yüzünü ne cinsiyetini görebildik kıpır kıpırdı🙂

kafa ben araba konusunu pek de abartmamak gerektiğini düşünüyorum öncelikli şeyler olduğunu onun daha sonraki plan olduğunu düşünüyorum el kadar bebeyi de nere götürcen kucağında olur herhalde 🙂

tes atıcı en doğrusunu biliyor günde 100 karşı karşıya hem onların fikirleriyle hareket ediyor hemde en uygununu tavsiye ediyor sen satıcıyı dinle birde aynı şwyden iki tane almaya gerek yok biraz mantıklı davranmak lazım ileriyide düşünmek lazım diye düşünüyorum

Söylediği bizede mantıklı geldi hiç öyle birşey düşünmüyorken oto koltuğu olan ana kucağı bakarken vazgeçtik kucasğımızda arabaya kadar taşıcaz artık. Arabasını zaten 0 aylıktan itibaren olanardan beğendik

kafa ben araba konusunu pek de abartmamak gerektiğini düşünüyorum öncelikli şeyler olduğunu onun daha sonraki plan olduğunu düşünüyorum el kadar bebeyi de nere götürcen kucağında olur herhalde 🙂

ne bileyim ya sahil alınmış alınmıştır diyip almayı düşünüyorum en azından hersey elimin altında olur dogduktan sonra diye..aslında en önemli olan sağlıcakla kucagımıza almamız tabikide..

günaydın sahillllllll iyiyim şükür neler yaptın dün bakalm
bnm boğazlarım şişti ıhlamur içom soguk sulardan olsa gerek sabah sabah buzdolabıını acıp bı bardak soguk su ıcıom sahıll

geçmiş olsun kelebekkkkk sopuk su içme canım ya valla bak ilaç da içemiyoruz çok kötü olursun sonra diyim

kafacım bnde sana bı tavsıyede bulunayım zaten bebek arabalarında pusetler oluyor bnm ablam oyle kullanıyor pusetı bebek arabası na koyuyor ekstradan almaya gerek varmı hıc bılmıyorum bnce gerke yok olur gıder hersey kızlar ıhtıyaclarn dısına cıkmamak lazım bosuna harcama yapmamamk gerek zaten bebek arabası alınacak şart

- - - Updated - - -

offf kafa ıcıom vlaa soguk soguk sularrrr inşallh kötü olmam

kelebek insanın içi yanıyo bazen ya haklı sayılırsın ama yinede tutmaya çalış kendini senn

ben öyle olan bebek arabalarında bi bakayım artıkın 🙂

Geri