Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tessss bu 0-13 kg olanlar nasıl 1 yaşına kadar kullanılıyorda 0-18 olan 5 yaşına kadar kullanılıyormuş ya valla hiç kafam almadı benim ya 😕

ne bilim bende anlamadım satıcı öyle dedi ben onun yalancısıyım🙂 Ama 1 yaşındaki çocuk o ana kucağı gibi olanlara sığmaz bencede ya sığar mı bilmiyorum ki🙂

ne bilim bende anlamadım satıcı öyle dedi ben onun yalancısıyım🙂 Ama 1 yaşındaki çocuk o ana kucağı gibi olanlara sığmaz bencede ya sığar mı bilmiyorum ki🙂

tes atıcı en doğrusunu biliyor günde 100 karşı karşıya hem onların fikirleriyle hareket ediyor hemde en uygununu tavsiye ediyor sen satıcıyı dinle birde aynı şwyden iki tane almaya gerek yok biraz mantıklı davranmak lazım ileriyide düşünmek lazım diye düşünüyorum

kuzuuuuu tamam doğru söylüyorsun 1 yaşındaki çocuk ona sığmayabilir ama 5 yaşındaki çocugunda öbürüne sığacagını hiç sanmıyorum ben yaaa 🙂

bizi kandırıyorlar tess hahaha

Günaydın kızlar, nikicim çok geçmiş olsun canım bu grip sırayla hepimizi vurdu sanırım😕

Kelebek kızlarda geç mi hissediliyormuş onu bilmiyordum sıkıntı yapmayayım bekleyeyim o zaman. Gerim gerim geriliyor zaten karnım😕

Sahilcim dün bebek bezi felan dedin annem duydu heralde bebek bezi almış🙂 Bir de banyo süngeri ve jhanson baby nin şampuanlı bebek yağlı bakım setini almış. Bize alıcak bişi kalmadı ya

tes kız senin kafa uçmuş kaç kez yazdım sıkıntı yapma ben 6 ayda hissettim ancak 23 24 25 haftalardaaaa kız çocukları geç hissediliyorrrr birde çikolata felan yedinmi kıpraşıyor hareketleri dr gideren hep yiyorum 🙂

çok erken başlamış annen almaya ama hevesli kadın yapacak bişey yok 🙂 ben ilk 3 ay şampuan ve bakım kullanmayı düşünmediğim için almadım ancak pişik kremi alırım o kadar uzman dr diyor 3 ay bebeği saf su ile yıkayın

kuzuuuuu tamam doğru söylüyorsun 1 yaşındaki çocuk ona sığmayabilir ama 5 yaşındaki çocugunda öbürüne sığacagını hiç sanmıyorum ben yaaa 🙂

bizi kandırıyorlar tess hahaha

🙂🙂 ay ne bilim ne derlerse ona inanıyoruz🙂 5 e kadar sığmasa da 3-4 yaşına kadar sığar çnkü öndeki bazı parçalr çıkıyo satıcı gösterdi bize

Geri