Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Araban niye çıkarıyoruz ki🙂

tamam işte senin baktığın model ana kucağı oan oto koltuklarından. Benim dediğim araçta duruyo sadece oto koltuğu yani. Bizde ana kucağı da olan oto koltuğu bakıyorduk ama onun az bi süre kullanabilir. Bizim baktığımızı 5 yaşına kadar kullanıyormuş. O yüzden ana kucaklı olan oto koltuklarını almaktan vazgeçtik

Araban niye çıkarıyoruz ki🙂

e mesela yolda gidiyoruz mola verdik bebişi oto koltuguyla arabadan alıyoruz böylece rahatı bozulmuyor 🙂

yada mesela annemize gidiyoruz yine araçtan çıkarıyoruz kucagımıza almak yerinde oto koltuguyla alıyoruz 🙂

heee senin baktıgın sallanmıyormu yani 😕
ben ikiside sallnıyor zannettim

ay valla başım döndü sabahtan beridir ya 😕

siz niye sallanmasın istiyorsunuz tessss 🙂

🙂 Senin dediğini anladım da bizim baktığımız senin istediğin işlevleri görmüyo canım🙂 Sallansın istemiyoruz demiyelim de o modeller kısa süre kullanılıyormuş 1 yaşına kadar bile olmaz dedi satıcı o yüzden vazgeçtik. Tekrar oto koltuğu almak gerekecek yoksa. Biz alalım 4-5 sene idare etsin diye düşündük

hafta ortasından günaydın herkese

nabersiniz huhu kızlar

niko çok hasta grip olmuş sesi soluğu gitmiş arkadaşımınnn

esen huzur ikraaaaaaaaaa pineeeeeeeeee

kelebekkkkkkk kesin unuttuğum olmuştur yine 🙁

tessss bu 0-13 kg olanlar nasıl 1 yaşına kadar kullanılıyorda 0-18 olan 5 yaşına kadar kullanılıyormuş ya valla hiç kafam almadı benim ya 😕

günaydın kızlar, benimde karnım bu aralar çok geriliyorda tık sesi felan yok henüz bişi hissetmiyorum ben

tescim yakındır kız cocuklarını gec hareket eder erkek cocuklarına gore bu yuzden senn hissetmen bıraz daha zaman alabilir gerilme rahmin büyümesi ve göbek deliğine dogru cıkmasından kaynaklı şükür her şey yolunda için rahat olsun bebişin hızla büyümekte🙂

eft kafacm aynen öyle sırt üstü yat kendini dinle bak hissedeceksin çok hafif de olsa bnm şimdi sabahları uyandırıyor erkenden
uyandırıyor şimdi bayadr uyuyyor mesela dün karnımda döndüğünü hissettim🙂çok güsel bir şey ALLAHIM herkese nasip etsin

bizde odada işleri bitirdik bugun rahatz şükür🙂bol bol dinlenicem