evet canım bunuda araştırdım bende..benim için bunları ağırlıgıda önemli canım mesela bu 7.5 kg yani buna birde 3 kilo çocugu eklersen toplam 10 kilo yapıyo hani arabadan çıkarmak istersen en az 10 kilo elinde olmuş olacak o yüzden bende şuna baktım Chicco Key Fit Oto Koltuğu (Gr 0+) Galaxy - e-bebek.com
aslında araştırmıştım ama şimdi kaç kilo oldugunu bulamıyorum..
zaten bu 2 modelde otodan çıkarınca sallanma özelliği varmış. öle yazıyor
tamam işte senin baktığın model ana kucağı oan oto koltuklarından. Benim dediğim araçta duruyo sadece oto koltuğu yani. Bizde ana kucağı da olan oto koltuğu bakıyorduk ama onun az bi süre kullanabilir. Bizim baktığımızı 5 yaşına kadar kullanıyormuş. O yüzden ana kucaklı olan oto koltuklarını almaktan vazgeçtik
tamam işte senin baktığın model ana kucağı oan oto koltuklarından. Benim dediğim araçta duruyo sadece oto koltuğu yani. Bizde ana kucağı da olan oto koltuğu bakıyorduk ama onun az bi süre kullanabilir. Bizim baktığımızı 5 yaşına kadar kullanıyormuş. O yüzden ana kucaklı olan oto koltuklarını almaktan vazgeçtik
🙂 Senin dediğini anladım da bizim baktığımız senin istediğin işlevleri görmüyo canım🙂 Sallansın istemiyoruz demiyelim de o modeller kısa süre kullanılıyormuş 1 yaşına kadar bile olmaz dedi satıcı o yüzden vazgeçtik. Tekrar oto koltuğu almak gerekecek yoksa. Biz alalım 4-5 sene idare etsin diye düşündük
tescim yakındır kız cocuklarını gec hareket eder erkek cocuklarına gore bu yuzden senn hissetmen bıraz daha zaman alabilir gerilme rahmin büyümesi ve göbek deliğine dogru cıkmasından kaynaklı şükür her şey yolunda için rahat olsun bebişin hızla büyümekte🙂
eft kafacm aynen öyle sırt üstü yat kendini dinle bak hissedeceksin çok hafif de olsa bnm şimdi sabahları uyandırıyor erkenden
uyandırıyor şimdi bayadr uyuyyor mesela dün karnımda döndüğünü hissettim🙂çok güsel bir şey ALLAHIM herkese nasip etsin
bizde odada işleri bitirdik bugun rahatz şükür🙂bol bol dinlenicem