iş yogunlugundan beynım durdu bugun resmen yarın aksam da eşimle müdür beylere gezmeye gidecegiz ev hediyesi alacagm inşallh gönlüme göre bulurum eve gidincede yemek yapmak zorundaym dunden kuru fasulye ıslattm off pofff yaneeeeeeee
herkese iyi akşamlar yarın sabah naspse gelirim olurda gelemezsem beni başka topiklerde arayınn
🙂 SAhil seni bulur kelebek merak etme🙂🙂 Ben de kalamar tava ve jumbo karides yapıcam bakalım gidince nasıl pişirsem diye düşünmekteyim hala yolda karar veririm heralde
kızlar birşey sorcam
değişik lohusa tacı,bebek şekeri,hastane odası süsletmeyi ya da süslemeyi doğum foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
kimileri bu foto çekimine fln karşı ya siz ne düşünüyorsunuz
kızlar birşey sorcam
değişik lohusa tacı,bebek şekeri,hastane odası süsletmeyi ya da süslemeyi doğum foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
bnm cok yakın arkd. fotografcı o gelecek lakin oyle kurdele falan takmam sevmıyorum ama hazırlık yapacagm esencim pasta kurabıyeler sepet falan sade ve hoş
kızlar birşey sorcam
Benim en yakın arkadaşımın teyzesi bu işi yapıyordu. Yeğenlerimde o gelip çekmişti hatıra oluyo bence. Eşim ben çekerim doğumda diyor da o heyecanla hiç yapabileceğini sanmıyorum🙂
bnm cok yakın arkd. fotografcı o gelecek lakin oyle kurdele falan takmam sevmıyorum ama hazırlık yapacagm esencim pasta kurabıyeler sepet falan sade ve hoş