Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay öyle birşey olsa düşünsene kız bekliyorsun herşeyi ona göre bi bakmışsın dogumda süprizzz hahaha

Kızlar çok mutluyum benim bu sabh kusmadığım 4. sabahımdı ve az önce 2 aydır kabus olan salçalı sulu yemek yedm hemde ekmeğime bandım ve içim kalkmadı çok ama çok mutluyum iyileştim sanırım🙂

tess hadı şükür sevndm artk bol bol yemek ye istedigin herseyi zatn kilo problemn yok cılızsın🙂

hoşgeldn pineeee naslsn az kaldı dogumuna korkun varmı canm

- - - Updated - - -

pine senn yarn 40 hafta olacak doktorun ne dedı merak ettm

kafa bnm ablamn öyle oldu doktor erkek dedı 5 sene önce bizde mavı esyalar mavı oda arabalar tulum gomlekler aldık cocuk dogumda bı geldı kızz ınanamadık dogumda karıstı sandık baktık ablamdan baska dogum yapan yok🙂ama şok olduk mecbur yegenm bır cogunu gıymek zorunda kaldı garıbım smdı oda aldık yenı pembe bize süpriz yaptııı resmen🙂

Tessss hadi gözün aydın canım ilk trimesteri atlattın demektir 🙂

kelebekkkk çok şaşırdım ablanda şok olmuştur he 🙂

kızlar bu arada kaşınıyormusunuz siz ? krem filan kullanan varmı ?

kafa bnm ablamn öyle oldu doktor erkek dedı 5 sene önce bizde mavı esyalar mavı oda arabalar tulum gomlekler aldık cocuk dogumda bı geldı kızz ınanamadık dogumda karıstı sandık baktık ablamdan baska dogum yapan yok🙂ama şok olduk mecbur yegenm bır cogunu gıymek zorunda kaldı garıbım smdı oda aldık yenı pembe bize süpriz yaptııı resmen🙂

🙂 Naptınız sonra o eşyaları mavi mavimi giydi değişti mi🙂 Bir iki doktora baktırmak lazım o zaman🙂

Sağol canım atlattım galiba şükürler olsun tam 2 ay sürdü canıma okudu ama şimdi çok iyiyim şükür. Benim karnımda hiç şişme olmadığı için kaşıntı yok henüz. Annem 6-7 yağı karıştırıp bir yağ elde etmiş onu verdi unutmazsam akşamları sürüyorum

göğüslerede sürmek gerekiyormuş canım oralarda şişiyorya sonuçta..

ben doktora sürdüm çatlak kremi verdi ama birde bugün niveanın bebe yağını aldım badem yağı içeriyormuş sürmeye başlamak istiyorum çünkü bende henüz çatlak yok ama karnım şişti yani..

annenin tarifinde ne yağları varmış tarifini versene banada 🙂 birde annende çatlak olmuşmu canım

cok şaşırdık ınanamadık kafa 🙂
ben vucudumu bol bol catlamaması ıcın nemlendırıyorum badem yagı almıstım fakat kıllanma yaptıgından dolayı vazgectım suanda farmasının alkolsuz vucut kremını kullanıyorum bazende zeytınyagını suruyorum banyodan önce bnm karnım cıktı kızlarrr cok mutluyum dun antalaydan arkd.geldi ılla bı bakım dedı gıyınırken gosterdm karınımı meraklıyaa🙂bıraz buyuduk kızlar cok tatlı mınnacıcık böyle🙂
cildimede sebamed sabun ve gül suyu ile temzliyorum

🙂 Naptınız sonra o eşyaları mavi mavimi giydi değişti mi🙂 Bir iki doktora baktırmak lazım o zaman🙂

aldıgımız yerden bır kısımnı degıstırebıldık bır kısımıını gıydı bır kısım da hedıye olarak gitti🙂ablamn o doktoru yaşlıydı biraz birde o zaman devlete gıtmıstı sanırım doktor ondan yanıldı

- - - Updated - - -

air vick gokkusaklı kokulu mumu aldm yaktım renk degıstırıyor ama sankı cok kokmuyor gıbı geldı bna

Geri