Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

of işim çok ya az çene yapasım var 🙂
akşam olsun dün tüm gün elektrik yoktu süpürge yapılcak ama bakarım halime

kelebek iki aydır resmen uyku problemi yaşıyorum ve gerçekten sinir sistemim bozuldu düşünssene 2 de dalıyorsun 4 de cin gibi sanki tüm gün uyumuşşun da uyuyamıyorsun gibi eşim uyuyor ya acayip sinir oluyorum bende çok dönüyorum diyorki her dönüşünü biliyorum söylendiğinide sessiz dinliyorum sesimi çıakrmıyorum ki iyice dağılmasın umaya çalış diye

ama çok geriliyorum ya psikolojik diyorlar alakası yok kim uyumak istrmez ilk 3 ay çok iyi uyudum

sahıl bılmezmıyım benmde en buyuk problemm di sinirleri bozuluyor ınsanın yok lavanta yagları doktum yatagıma ıyı gelıyor dedıler fayda etmedı yok yatarken süt ıc bılmem nee yokk geceleri 20 defa uyanıyordum çaresiini okumakla buldum kılabılırsem namaz kılıp yattgımda daha rahat uyuyorum ama gece tuvalete 4 defa kalkıom razıyım ona düşün

Bizde kurbana köye gitceğzi diyorlar ama pek gidesim yok sinekelr felan çok ya köpek fela ben korkuyorum birde çocukla gezemem öyle zor olur büklerin yanındada öyle rahat olamam hani al çocuuğ çekil kenara onlar ısırır mafederler hep kızanımı🙂

Bende basmatikle dua okurken dalıyorum oda 2 yi buluyor işte düşün 3 de wc kalk resmen 2 3 satlik uykuyla uyanıyorum sabah 6 gibi çok uykum geliyor
işte bırakcakalr o saatte kalkcam ablam diyor sen kaçta uyanıyorsan çocukta büyüyünce öyle oluuormuş ben dedim ki uumuyorum ki nerde uycak 🙂

erken 6 da kalkyırum mesela oda öyle 6 açıkcakmış kalkcakmış felan

Yok ya lavanta felan bana gelmiyor şuan uyusam uyurum gece önemli olan .)

artık yorulmayıda denedim olmadı süt felan hiç birşey uyku düzenim yok yok

aman neyse

bizim nişanada az kaldı elbise bakıcam daha
saç yaptırcam zaten döküldü çok cansız 🙂

Günaydın kızlar

- - - Updated - - -

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli... benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
... ...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari 🙂))

günaydın kızlarrrr 🙂

tesss sabah sabah baya güldüm 🙂

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum hahaha hahaha hahaha

Bende basmatikle dua okurken dalıyorum oda 2 yi buluyor işte düşün 3 de wc kalk resmen 2 3 satlik uykuyla uyanıyorum sabah 6 gibi çok uykum geliyor
işte bırakcakalr o saatte kalkcam ablam diyor sen kaçta uyanıyorsan çocukta büyüyünce öyle oluuormuş ben dedim ki uumuyorum ki nerde uycak 🙂

erken 6 da kalkyırum mesela oda öyle 6 açıkcakmış kalkcakmış felan

Ben de mi böyle olucam ya yastığa 5 kala uyuyorum ben şimdi

günaydın kızlarrrr 🙂

tesss sabah sabah baya güldüm 🙂

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum hahaha hahaha hahaha

🙂🙂 varmış öle doğumda öğrenen ya🙂 Cinsiyetini söylesin doktorum bi doktora daha baktırıcam ben süpriz olmasın😛

Geri