Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aslında sata göre 1 hafta geri geliyodu önceden şimdi satla aynı haftayı söyledi ultrason doktor da şuan 12+5 olman lazımdı ama satı yakalamış bebek dedi

iyi bakalım hadi maşallah bebeğine annesi 🙂

- - - Updated - - -

straplezlere denizde güven olmaz canım iyi yapmışbu mayo gayet güzel güle gülle kullanırsın inşallah 🙂

kızlat bnm ablam 7 aylk falan yuzuyordu denıızn sakın oldugu bır zamanda gırersenz mıkrop kapmazsınız bırde mayonuzu degstrdınz mı usutmezsınız bnce gusel olurrr ablam yüzüyordu koca göbişiylee

kızlat bnm ablam 7 aylk falan yuzuyordu denıızn sakın oldugu bır zamanda gırersenz mıkrop kapmazsınız bırde mayonuzu degstrdınz mı usutmezsınız bnce gusel olurrr ablam yüzüyordu koca göbişiylee

yok ben giremem bu yaz diye tahmin ediyorum maalesef

benim bikinilerimin hepsi straplez bişi olmadı şugüne kadar🙂 Bir de hamiş mayosu almak şart mı bikini giyilmez mi

iyi bari kazaya kurban gitmemişsin
ben kzaya kurban gider diye dediydim

yok canım neden şart olsun eğer bikini giyiuorsan zaten sorun olmaz sıkmıycak sonuçta 🙂

ben bikini giyiyordum ama hamileyken giyemem ben utanırım 🙂

- - - Updated - - -

Belki mayıs haziran gibi yazlığa gidebiliriz yakın diye ama oralarda doğurmayayım bide 1y önce doğmaz heralde dimi🙂

yok doğmaz heralde canım sen merak etme 🙂

bnm hazıran sonu agustosta denzdeyız oglusumlaa o aglar bn yuzerm 🙂

yaz gelsn kızlar osledım gunesı denızı kumu offff en cokta yaz meyvelerını osledımm o kdr osledm kıı boyle legen legen yıyecegım hepsnden🙂

of işim çok ya az çene yapasım var 🙂
akşam olsun dün tüm gün elektrik yoktu süpürge yapılcak ama bakarım halime

kelebek iki aydır resmen uyku problemi yaşıyorum ve gerçekten sinir sistemim bozuldu düşünssene 2 de dalıyorsun 4 de cin gibi sanki tüm gün uyumuşşun da uyuyamıyorsun gibi eşim uyuyor ya acayip sinir oluyorum bende çok dönüyorum diyorki her dönüşünü biliyorum söylendiğinide sessiz dinliyorum sesimi çıakrmıyorum ki iyice dağılmasın umaya çalış diye

ama çok geriliyorum ya psikolojik diyorlar alakası yok kim uyumak istrmez ilk 3 ay çok iyi uyudum