Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

doğuma kadar devam edicem direnmeye bakalım artık ne olacak hahaha

hayır şaka maka ben alışmaya başladım artık ya hahaha

iyiki ilgilenmiyormuş esencim seninki daha şimdiden hazırmış baksana 🙂

kafa bnm eşim de aynısını yapıyor kız olsaydı sen koyacaktn ızın ver bn dusunuyım dıyor sanırım bu ısteklerını kırmamakta fayda vr

kafa bnm eşim de aynısını yapıyor kız olsaydı sen koyacaktn ızın ver bn dusunuyım dıyor sanırım bu ısteklerını kırmamakta fayda vr

öylemi diyorsun kelebek😕

zaten kırabilecek güçtede hissetmiyorum kendimi çok zor yani 🙁

ha birde benimki bundan sonraki veya sonrakiler hahaha(Allah izin verirde olursa 🙂) hiç karışmıycam söz veriyorum diyo

şaştım kaldım hayırlısı artık ya

hayırlısı olsun artık zamana bırakıcaz mecbur ne olacak görücez bende akışına bırakmaya karar verdim🙂 Kızlar bu arada sahil mi demişti cinsiyet hesaplama yolu vardı doğum yılına göre. Kafa ve kelebek sadece sizin ve eşinizin doğum ylını söyler misiniz. TArih deil yıl sadece 1983 gibi🙂

- - - Updated - - -

Ama biz taşıyoruz ben kustum dudum 2 ay boyunca benim hakkım sayılmaz mı🙂

kelebekkkk şu senin mayolar nası kız merak ettimmm 🙂 hahaha

ayyy şekerrıımmm resmlerını bulursam nette yukleyım hemen seve sevee🙂

hayırlısı olsun artık zamana bırakıcaz mecbur ne olacak görücez bende akışına bırakmaya karar verdim🙂 Kızlar bu arada sahil mi demişti cinsiyet hesaplama yolu vardı doğum yılına göre. Kafa ve kelebek sadece sizin ve eşinizin doğum ylını söyler misiniz. TArih deil yıl sadece 1983 gibi🙂

- - - Updated - - -

cok haklısın tess bnce dogru söze ne diyim

- - - Updated - - -

benim 87 eşim 85 tes 🙂

evet biz taşıyoruz hakkımız ama elimizi kolumuzu bağlıyorlar..

ben bunu eşime dedim..o ne demek öyle ben bu çocugun hiç bişeyi olmuyomuyum yani dedi hahaha

kelebek sağol canım çok teşekkürler
kafa bu aralar benden daha çok hevesli gibi görünüo
ama daha zamanı var biraz daha çok istesin diye bekliyorum.

kızlar ben kaçıyorum benim kurtlu bir içeri bir dışarı dolaşmaya başladı yine görmesin nettre

Geri