Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bence gayet normal sahil ben daha şimdiden 4 kilo aldım 😕 ne olacak sonum bilmiyorum 😕

bende çift isim istemiyordum ezelden beri ama şimdi çift isim olsun bari diye göbeğim çatlıyo 😕

ay o konuyu hiç deşme kelebek ya 🙁

hadi ya çok değişik bişey çıkacak ortaya galiba tes ben o yönden hiç bakmamıştım ilginç geldi 😕

ya neden biz üzülüyoruz ben bir tek onu anlamıyorum 🙁

oo daha kayınpederimde ne inciler var🙂 söylediğim her isme bir kulp buluyo🙂 Bütün gün sabah programı izlerse olacağı bu🙂

ama babasının ismini koymak istiyor oda tes 😕

gerçi ben bunu taaa eskiden beri biliyordum 😕 hep söylüyordu çok istiyorum ne olur diye ama isimde pek güzel değil yani içime hiç sinmiyo ne yalan söyliyim 🙁

- - - Updated - - -

kızlar ben yemeğe çıkıoyorum gelirim yarım saate

hımmm bende olsam senin gibi düşünürdüm ben de istemem şahsen zor bi durum ya neden böle olur bilmem bakalım biz de kayınpederimle uzlaşabilecek miyiz. Şükür ki bir süredir konusu açılmıyor

sahıl bnce bız bu gunkerı ararız gıbı gelıyor dogumdansonra cocuk olunca gece uykumuz kalmıcak yemek ve dıger ev işleri bna bıraz zor olucak ıgbı gelıyor gecen dogum yapan arkd.geldi kız resmen cokmuş dıyorku uykusuzum yazık ayakta uyuyor 6 aydan sonra bıraz dh duzelır cocuklarn uykusuda 6 ay nasl gecer bılmem🙂bnm kırkım cıksın denıze gıdecegım cocukla vla🙂zeki trikodan aldıgım mayoları gıyecegım ehh tabı beden olursa hahaha

- - - Updated - - -

senelrdr hayalını kuruodum bn o mayoların mayom oldu ama gıyebılecekmıyım muamma🙂

buarada önemlı bir bilgi çalışanların rapor hakkını 6 ay cıkması ıcın basbakanımız onay verır gıbı konuştu sanırım olucak olursa ve bna kadr cıkarsa yasa cok mukemmel olucak ehh tbı 6 ay iş yernden ızın verecekler mı bılmıyorum 4 ay kesnde 6 ay olursa gercekten cok ıyı olur cocuk o zamana kadr toparlanmıs olur bnde gonul rahatlıgıyla bırakabılırım

sağol canımm
saçlarımı kestirdim kısacık😀
yeni imaj yaptım kendime

kafacan cinsiyeti belli oldu mu bebişin

hayırlı olsun canım geçenlerde bende kısa kestirdim çok dökülüyordu taranmıyordu bıkmıştım rahatlıyor insan çok

- - - Updated - - -

sağol canımm
saçlarımı kestirdim kısacık😀
yeni imaj yaptım kendime

kafacan cinsiyeti belli oldu mu bebişin
sen kafaya sor bana sorma hıııh😛

Geri