Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bn anca gelebıldım 1 haftadr gecmek bılmeyen basım her gun artarak devam edıyor 2 kere agrı kesıcı ıctım faydası yok sinüzit oldum antıbyotık kullanmadan gecmıyor onuda kullanamıyorum evde ve işyernde beremle oturuom sabahları aglayarak uyanıyorum napıcam hıc bılmıyorum bu sabah 9.30 da geldm işe ılk defa 11 de anneme gıttım allahtan yakın dınlendım ama gecmıyor yınede dua edın bana gercekten cıldırmak uzerwyım

çok sagol tes🙁 doktor antıbıyotik verdi sanırım kullanıcam dayanamıyorum agrısına cünkü suanda iş yernde odamdayım kafamda sıyah bır bere var :D:D

buarada yılbası nız nasıl gectı hastalktan sormayı unuttum

çok sagol tes🙁 doktor antıbıyotik verdi sanırım kullanıcam dayanamıyorum agrısına cünkü suanda iş yernde odamdayım kafamda sıyah bır bere var :D:D

buarada yılbası nız nasıl gectı hastalktan sormayı unuttum

kayınvalidemdeydik caım yedik içtik sağolsun hazırlanmış gene, güzel geçti. Bir yılı daha devirdik ama bu yıl hepsinden daha farklı olacak inş🙂 Siz neler yaptınız

günaydın kızlarrrr 🙂

kebelekcim geçmiş olsun canım bebeğine yan etkisi olmayan bi ağrı kesici kullansan acaba olmazmıki ya

günaydın kızlarrrr 🙂

kebelekcim geçmiş olsun canım bebeğine yan etkisi olmayan bi ağrı kesici kullansan acaba olmazmıki ya

günaydın kızlar hayrılı sabahlar herkese
kafa parol kullanabılıyorum ama doktor mecbru kalmadıkca ıcme dedı bugn biraz daha iyiyim şükür ama kızlar benm şuara uyku halim ve yorgunlugum var sanırım bedenım artk yoruluyor kii son günlerde ciddi anlamda bi sey yapmıyorum şu basagırısı bnı maf etti
kafa doktora gıt gel haberdar et bızı
tes sızı nasılsınız bkalım bebısınle
sahıl nerelerde ki ses ver sahıllll

günaydın kızlar hayrılı sabahlar herkese
kafa parol kullanabılıyorum ama doktor mecbru kalmadıkca ıcme dedı bugn biraz daha iyiyim şükür ama kızlar benm şuara uyku halim ve yorgunlugum var sanırım bedenım artk yoruluyor kii son günlerde ciddi anlamda bi sey yapmıyorum şu basagırısı bnı maf etti
kafa doktora gıt gel haberdar et bızı
tes sızı nasılsınız bkalım bebısınle
sahıl nerelerde ki ses ver sahıllll

Allah şifasını verir inşallah canım ya..hamilelik olunca işte insanın eli kolu bağlı oluyor..

ama seninde vücudunu cinlendirmen gerekiyor kuzu,sen hiç dinlenmiyorusnki
doktordan dönünce mutlaka yazarım canım..inşallah bi aksilik yoktur

burdayım kelebekçim ara ara uğruyorum hahaha

sen fiziksel yorgunluk ve psikolojik yorgunluk yaşıyorsun bebişte büyüdükçe kendini daha yorgun hissedeceksin
şu zamanlar iyi zamanlar hareket iyi yürüyüş kış günü ama yürümek çok iyi 🙂

bende tetenoz oldum ama acıdı kolum ya 🙂
valla 7 kg dayım hale 25 haftaya gircem iyi gidiyorum inş. KIZIM da iyidir ocak 19 görcem nasipse o zamanda 7 aya giriyorum herşey nasip kısmet babannesi yüz örtüsünü yapmış şimdi eline örgü almış bakalım bişeye çıkartıcakmı 🙂

Geri