Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılda saglık mutluluk huzur diliyorum
seneye nasipse bebişlerimizle kutlayacagız🙂bnde yrın calısmıyorum carsamba naspse grsmk dılegıyle
sizleri ve bebişlerinizini öpüyorum:kutlama1::kutlama1::kutla::noel baba::noel baba::ağaç::kutlama::havai:

hepinize mutlu yıllar kızlarrr 🙂

sağlık mutluluk diliyorum hepinize 🙂

1 ocak tatil tabikide yaşasın tatiller 🙂

bebişlerinizle ilk yeni yılımız ne güzel 🙂 görüşmek üzere

kızlar merhaba

annelerimize, hamilelerimize, bu yıl bebek düşünenlere, tek bekarımıza 🙂 hayırlı, mutlu, sağlıklı, başarılı bir yıl dilerim. Allah gönlünüzden geçen bütün hayırlı duaları kabul etsin inşallah. Allah evlerinizden huzuru eksik etmesin.
yeni yılda herşey gönlünüzce olsun

ikracım, şıpıdıkçım sizi ayrıca öpüyorum ne zamandır yazamadım size bişey.

hamiş melekler hepinizi çok seviyorum öpüyorum
kelebekim paşamız olacakmış çok sevindim, Allaha emanetsiniz.

esenrüzgarım ev almışsın, Allah güle güle oturmayı nasip etsin. huzurla borcunu ödeyin inşallah.
biz de geçen yıl tam bugün evimizi temizletiyorduk ne güzel telaşlardı. darısı olmayan herkesin başına inşallah.

şıpıdık, esen kızlar burayı hamiş topiğine çevirdi maşallah. bizde 2013 de uygun hayırlı bir zamanda birlikte hamile kalırız inşallah.
sahil, tesadüf geçtiğimiz haftalarda urfadaydım ama yoğunluktan kafamı kaldıramadım. arayamadım ama aklımdasınız hep.

ben iyiyim kızlar
işlerim baya yoğun.
gelecek hafta ydışına gidiyorum yine. 3 hafta ardarda her pazartesi sabahı gidip, cuma sabahı evde olcam. baya yorucu geçecek gibi duruyor. 25inde bitiyor tempo inşallah.

öptüm herkesi
Allaha emanetsiniz.

huzurcum gelmiş ve gene döktürmüş. Canım benim sohbetini çok özlüyorum inan ama çok yoğun bir tempoda çalışıyorsun anlıyoruz seni de. En kısa sürede rahata çıkarsın inşallah. Seni sevdiğimizi unutma

Geri