Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Sanki akıntımda biraz pembelik vardı onu söyledim düşüklerin en sık olduğu dönemdesin riske atmayalım 15 gün kullanalım dedi. Keseye rahim ağzına felan baktı ultrasonda bi anormallik yok dedi. Görsen geçen haftadan bu yana o kadar değişmiş ki. Geçen hafta pek bişeye benzemiyordu bu hafta kafası ve vücuduyla bebek olmuş şok olmuş. Sadece bir yer öyledi orası henüz gelişmemiş dedi ama zaten o da bu haftalarda gelişiyo gelişir kısa zamanda dedi

günaydın, haftasonu eğlenmişsin çok güzel canım ama bir haftasonunuda evde yatarak geçir lütfen vücudunun ona da ihtiyacı var🙂

evt güsel gecti napıim tes bnde böyleym şçyle yatıyım dınlenıyım yok bbabamn dedıgı gıbı rahatlk sana batıyor ılla iş arıyon kendıne dıyor🙂

gunaydın kafacm hosgeldn bakalm kızlar sızın bebeısler ne kadarlık oldu

evet benimde işte akıntımın içinde az bi pembelik var gibiydi onu söyleyince düşüğü engellemek için kullandırmıştı canım..yalnız çok fena uyku yapıyo sersem gibi oluyorsun söylüyüm

ayyy bende çok merak ediyorum ya 🙂 bakalım bu hafta bende görürüm inşallah

- - - Updated - - -

günaydın kelebek bakalım diğer doktorum şu kadarlık oldu bu kadarlık oldu demiyordu bu doktor bilgi verir umarım

tes ve kafa ilk 3 ay bbeegın tutanma donemı mumkunse rahat olun ve asla kendınızı yoracak seylerde bulunmayın bn kötü örnegım sız bna bakmayın😀

Zaten bişi yapasım yok ki kelebek 7/24 uyumak istiyorum ben enerjimde pek yok dün avm ye gittik her sandalye bulduğum yerde çöktüm🙂 benim bügün 9+0 olması lazım 3 hafta sonra rahatlarız inş.

ya sorma zaten sersem gibiydim ben akşam 10 oldumu beni ayık tutabilene helal olsun bu akşamda yılbaşı ama kesin yeni yıla uyuyarak giricem ben🙂

haberdar ederim kelebek

aynen tesss bende öyleyim heryerde oturcak yer arıyorum çok miskinleştim ya 🙂

twetyyy hoşgeldin sanada mutlu yıllar