Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tes hamılelek hormonel degısımler oluyor🙂anlayışıl olacaklar artık yapacak bır seyyok😀
bnm agresıflıgım baska iş yernde birine sınırlendım gecen gün mecburen odamıza dosya bırakmak ıcın ugruyor sabah arkasndan sövdüm kapıyı suratına carpttım hıc bır sey dıyemedı hele bı desın kafasını gözünü kırarım pıs dedıkoducu arkamdan konusuyormuş acayıp sınır oldum ınsanlarndan boylesnden korkarım bn

🙂 Aman kelebek dikkat olay çıkmasın. Ben de eşimin her dediğine bi laf yetiştirir oldum şaka dediğini biliyorum da kaldıramıyorum genede🙂

tes olay cıktı zaten diger odadıkıler falan geldı bnı tuttular o derece sınırlendım hani şöyle bi laf söylese fena yapacagm 😀

tes bazen ilk aylarda böyle agresif durumlar oluyor doktor eşime 1.5 aylık falandm suara esınıze daha cok anlayıs gostern dedı bnde doktorun ynnda duydun deme duydun dıye bagırıyom hahaha adamın sesını cıkartmıyor hahaha normal canm ama sen yınede dua ederek rahatlayabılrsn

hahaha ay ay ne acayipiz ya bende hamilelkiten değil kesin normal huyum öyle arada geliyorlar yorgunluk stres hepsi tetikliyor yetemiyorum kaldıramıyoum istediğim olmuyor herşey üst üste gelnice en normal insan bile geriliyor
ben sinirlenince benim ptırcık çok hızlı haret ediyor gibi
kalp atoışımda hızlanıyor

tes olay cıktı zaten diger odadıkıler falan geldı bnı tuttular o derece sınırlendım hani şöyle bi laf söylese fena yapacagm 😀

tes bazen ilk aylarda böyle agresif durumlar oluyor doktor eşime 1.5 aylık falandm suara esınıze daha cok anlayıs gostern dedı bnde doktorun ynnda duydun deme duydun dıye bagırıyom hahaha adamın sesını cıkartmıyor hahaha normal canm ama sen yınede dua ederek rahatlayabılrsn

hahaha ay ay ne acayipiz ya bende hamilelkiten değil kesin normal huyum öyle arada geliyorlar yorgunluk stres hepsi tetikliyor yetemiyorum kaldıramıyoum istediğim olmuyor herşey üst üste gelnice en normal insan bile geriliyor
ben sinirlenince benim ptırcık çok hızlı haret ediyor gibi
kalp atoışımda hızlanıyor

doktora önceden tembihiyimde benim eşimin yanında söylesin duysun oda😛

kızlar gunaydın hayrlı sabahlar herkese sızlerı ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum🙂

kızlar cok yogun bı haftasonu gecırdım cuma günü eşim nöbetcıydı anneme gıttım kızlar aradı babam yok gel dıye kızkıza pijama partısı yaptık evde yedık ıctık sohbet ettk gulduk saat gece 1 e kadar ancak dayandım sabah 7 de uyandım eşimi kahvaltıya cagırdık arkd.eşide geldi beraber kahvaltı yaptık sonra bz eve gıttık ogleden sonra carsı pazar gezdık aksam ustu eve geldım halılarımı toplayıp yıkamaya verdm pazar gunu beyaz köse koltugumu yıkattm ve pazar gunu yorulmadan temzlk yaptım🙂annemler aradı bızım köy evımız var oraya gıttık yedık ıcıtk eve geldk bn bugun ıcın kurabıye ve pasta yaptım banyo yapıp yattım suanda pertom kızlar🙁

kızlar gunaydın hayrlı sabahlar herkese sızlerı ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum🙂

kızlar cok yogun bı haftasonu gecırdım cuma günü eşim nöbetcıydı anneme gıttım kızlar aradı babam yok gel dıye kızkıza pijama partısı yaptık evde yedık ıctık sohbet ettk gulduk saat gece 1 e kadar ancak dayandım sabah 7 de uyandım eşimi kahvaltıya cagırdık arkd.eşide geldi beraber kahvaltı yaptık sonra bz eve gıttık ogleden sonra carsı pazar gezdık aksam ustu eve geldım halılarımı toplayıp yıkamaya verdm pazar gunu beyaz köse koltugumu yıkattm ve pazar gunu yorulmadan temzlk yaptım🙂annemler aradı bızım köy evımız var oraya gıttık yedık ıcıtk eve geldk bn bugun ıcın kurabıye ve pasta yaptım banyo yapıp yattım suanda pertom kızlar🙁

günaydın, haftasonu eğlenmişsin çok güzel canım ama bir haftasonunuda evde yatarak geçir lütfen vücudunun ona da ihtiyacı var🙂

günaydın kız kafa inş. gelir bugün diyordum geldin hissettin mi ne🙂 sen bu progestonu hala içiyormusun diye soracaktım doktor cumartesi günü banada verdide

hehe hissettim demekki canım 🙂

canım ben geçen doktora gittiğimde kanaman oluyormu daha dedi bende hayır dedim oda bi 15 gün daha kullanalım dedi bugün son günüm bir daha içmiycem işte.. yani yaklaşık olarak 1 ay kullandım canım..

sen ne yaptın cumartesi günü ne dedi doktorun canım neşer anlattı 🙂 ay bende bu hafta sonu gidicem inşallah kötü bişey yoktur..progestanı neden verdi canım

Geri