Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hediye en çok kıyafet geliyo zaten bende bebeğe alırken kıyafet alıyorum🙂 Aslında daha farklı şeyler mi götürmek gerek ki iş görsün bebek bezi mesela😛

kızlar bn dogum ıcın genelde son gunlerde zarfa 20tl koyuyorum onu goturuyorum dha makbule gecer dıye
oglen annemde yegenlerıne hedıye al dedı masraf eşime hedıye 3 tane yegenıme hedıyee mıctım resmen🙂hamılelıgımden bu yana paramı dıkkatlı harcıyorum bn artk dusunmem gereken seyler var tbı

🙂 kimseye hediye almıcam valla onlar bana alsın🙂 Para vermekte mantıklı kelebek ne istiyorsa onu alırlar daha iyi olur aklımda bulunsun

kelebek dün biraz dargın olduuğm ark süpriz yapmış ve gelmiş bebe çorabı ve böyle zıbın üstüne giyilen takım almış şapkalı felan kırmızı ay ark gördüm hediye felan umrumda olmadı sanki dünyaalrı getirmiş gibi sevindim uüur getirsin diye bereketiyle gelsin diye ufak tefen bile şimdidedn geldi

para vermek en iisi valla en azından ihtiac bişey alır
annemde hep para götürür
benim öyle bebeği olan pek ark olmadı ama gittiğim ilk evlerede boş gitmiyorum ya çok şükür götürüyorum iki katı geliyor elim çok boldur çok şükür herşeyimde dolu dolu

bu huy sanırım annemde öyle