Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cocuk değilim ayşedan ota boka küsecek yapım yok sadece

kafadan bekeldiğim cevap
( kız sahil canınınz sağolsun bir doğsun valla gönderriim ne olcakki benim kimsenin bişey göndermesine ihtiyacım yok takı toka mevzusu açılmışken ve benim cinsiyet belli iken espiri yapayım dedim olay bu bunun cinsiyet ayrımı ile hiç uzaktan yakından alaksı yok )

bencede cok alınılacak bir durum değil senin kız annesi olacağınıda biliyoruz henüz kafa nınkide yeni bişey diyemeyiz sen kendine göre haklısın ama bak oda sana yorumum değil genel konuştum diyor mevzuyu kapatın güzelcene devam edin hem ben kafanın sana kırıldığını sanmıyorum tabiki cocuk değilsin biliyorum hepimiz kocaman kadınlarız hatta anneyiz e negüzel işte paylaşmaya devam edin bak ben 5 sene oldu hala oğluma hamilelik sayfasındaki arkadaşlarımla konuşuyorum paylaşıyoruz kiminin 2nci cocukları oldu e siz niye bunu minicik öneeeemsiz bi konudan takılıyosunuz hayde devam devam insan sevdiğine kızarmış

Kızlarrrr ne oldu size.?Lütfen böyle konuşmalar yapmayın ikinizde hamile oldugunuz için alınganlıklar olabilir ama ikinizde yanlış kelimeler kullanmadınızki?
Sahilimmm ben senin kızına pembe toka aldım doguma çıkmadan önce senden iş adresini alıcam Mng Kargo ile göndericem canımm pembe toka+pembe elbise aldım magazaları gezerken gördüm çevremde de hiç hamiş yok yemin ederim şurda 2010 yılından beri paylaşımlarda bulunuyoruz iyi,kötü birbirimizin üzerinde hakkımız geçti...Bende bir takım olumsuzluklar yasadım bazı arkadaslarımızla,siz evlisiniz ben hala bekarım ve sizin muhabbetleriniz bile bana farklı geliyor ama yinede sizden kopmamak adına arada sırada bile olsa geliyorum sizde böyle yapmayın olurmu hepinizi çok seviyorum

twet inan hamilelikle benim alakam yok en azından ben aştım o durumu 🙂

hayır ya anlamadan dinlemeden yapılıyor yorum ona kızıyorum ben konuşmuşlar kendi aralarnıda ben de pat girdim araya iki espiri yapayım dedim tabi herkesin algısı başka yoksa ne gibi bir sorun olablir kafayla hergün burda selamlaşıp konuşuyorz

ayrıca düşüncen için tşk ediyorum aklından geçirmen bile benim için çok değerli hiç masraf yapma twet almış kadar oldum inan ben bile gördüğümde erkek hırka çok hoştu dedim kelebeğe alayım insan ister istemez geçiyor aklnıdan

hani ben tamamen şaka espiri gırfır maksatlı yazdım bilmem anlatabildimmi

🙂

günaydın kızlarr

geçmişe gözattm bana mı alındınız yoksa😀

şaka bir yana kızlar dün iş yernde kendını bılmez bırıyle bı kavga ettm vala sacıını basını yolcaktım yolugunda zor tuttular sakılestırdıler bnı bn bıle korktum kendımden kendını bılmez kıskanc fesat nolcak salak baskalarına gıdıp bnm ıcın kıyafetlerım hakkında yorum yapıyormus degısıkgıyınıyormuşum uymuyormuusum yasaya sanane gerıı sanmı kaldı bnm kıyafetm kıskanclıktan catlayacak bazı ınsanlar yaa sonra dün gelmş buraya yok kocamla yılbasında otele gıdecegız eglenmeye sız evdemısınz yoksa dedı bnde evet evdeyız dedım ayyy nasıl guluyor nıneler gıbı evde mı olacakmısım🙂bnde dedm herkes senn gıbı ıcıp sıcmıyor tarz meselesı napacaksın dedım:D:Dkovaladım odadan zaten baskaları geldı bnı sakınlestırmeye vlalı elımde kalacak tıya

Geri