Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kafa 11 hafta 3 günlükken belli oldu doktorun ultrason cihazları cok yeni modern zaten 1 hafta sonra söylecegım diyordu dahada erken söylemiş oldu🙂gittiğimzde doktora bebeğim uyuyordu öksür dedi doktor bir kaç defa öksürdüm uyandı sonra hareket etmeye başladıı cok tatlıydı yaaaa😀
tesinde oğlu olacak gibi geliyor bana tabii hayırlı sağlıklı sıhatli olsunda cinsiyeti fark etmiyor oyyyy kuzum benim maş. ona benimki artık coşuyor içeride kızlar bu arada karnınıza 16. haftada itibaren krem sürmeye başlayın emi unutmayın sakın çatır çatır çatlarsınız
şişko bir insan oldum oturduğummm yerden zor kalkıyorummmm kuzu öremiyorum bende bu aralarrr eltimin oğluna atkı şapka başladım bakalım seneye anca biter 😛
kuzu benden demesi valla bende lierac kullanıyorum 3 tanesini 115 emi ne aldıydım çok şükür çatlamadım hiç derken geçen hafta hiç sürmedim 2 tane çatlağım olmuşşşş daha ihmal etmek yok süreceğim her akşam
zamanla gelişir kuzu oyyy canım benim düşünmen yeterli kendi kızçene ör kuzum sen anammmm niki kız dedim valla bilemiyorum 🙂
şişko bir insan oldum oturduğummm yerden zor kalkıyorummmm kuzu öremiyorum bende bu aralarrr eltimin oğluna atkı şapka başladım bakalım seneye anca biter 😛