Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

slm bebıslerrrrr

kafacan hersey yolunda olmasına sevındım ılk aylardan sonra korkulacak bısı olmaz ya
tesss bulantılar oldu mu eskıden cocuk saclı olacak derlerdı ne kadar dogru bılmem hahaha dogunca goruruz
sahılcannnn haftasonu dokturmussun kuzu gelıne hızmet ha bıgunde sen gıt kız hamıssın zaten mısafır agırlama artık
kelebekkkkkkkk ayyy oglus ha ıcınden gecırıyor muydun hayırlı olsun kuzu

nickicim doktora gitmeden 1 gun once gece teeccüd namazına kalktım namazımı kılıp dua edıp yattım o gece rüyamda doktora gıttıgımızı gordum doktor erkek dedi.randevumuza 1 hafta vardı sabah hasta kalkınca eşim dokjtora götürdü terddütsüz oglan dedi🙂o gece rüyamda görmüştüm🙂
ben geldim zuzu nasılsın

- - - Updated - - -

kelebekçiğimmmm hayırlı uğurlu evlad olsun inş. sağlıklı sıhatli vatana millete hayırlı evlad olsun kuzumuz tebrik ediyorum

amin pinecim çok gusel dua etmişsin

slm bebıslerrrrr

kafacan hersey yolunda olmasına sevındım ılk aylardan sonra korkulacak bısı olmaz ya
tesss bulantılar oldu mu eskıden cocuk saclı olacak derlerdı ne kadar dogru bılmem hahaha dogunca goruruz
sahılcannnn haftasonu dokturmussun kuzu gelıne hızmet ha bıgunde sen gıt kız hamıssın zaten mısafır agırlama artık
kelebekkkkkkkk ayyy oglus ha ıcınden gecırıyor muydun hayırlı olsun kuzu

hoşgeldin canım çok sağol 🙂

amin inşallah doktorda öyle söyledi korkma dedi ama ben takıntılı oldugum için 😕

bazen turşu dedim bazen tatlı ama abartmadan canım özellle bir sey istemedi sadece 1 haftadr limon cekıyordu

ay evet hatırlıyorum canım gecen hafta çok limon yiyordun ben dedmiştim kesin kız geliyor diye 🙂 bak görüyormusun nasılda şaşırttı bizi oğluşun 🙂

kafa sabah kımseler yoktu ondan soylemedım hem uuzun kalamdım topikte cıktım hemen.benm kociş iş yerndeki herkese söylemiş arıyorlar tebrik etmeye tekrar akşam pasta yapacaklarmış bana oraya gıdecegım artık🙂oğluşumun gelişini kutlayacagız🙂

kutlayın valla ya maşallah 🙂 çok sevindim ya hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunda artık 🙂

baya erken öğrendin dimi canım yoksa tam vaktimiydi

kafacan at artik su takintilariii valla seni iyibi pataklamak lazimm hahaha

atacam atacam inşallah nikiiii 🙂

sen neler yapıyorsun bakalım niki ne var ne yok canım

Geri