Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tes nette hafta hafta gebelık var onu takıp et 1 haftada bebekte neler degısıyor ogrenırsın canım kalp atısını duyarsın bence bebek 2.aya kadar fetus olmadıgı ıcın endıselenme kalp ılk once olusur bu yuzden kalp atısı onceden duyulur canım bnm dont panik her sey normal ve mukemmelllll hamişlerrr ama sizide anlıom bazen bnde ruyamda köto seyler goruom yada agrım oluyor aklıma düşüyor kötü fıkırler hemen kovalıom onları zıhnımden iyi düşüünüp iyi şeyler yasmaak ıstıomm cunkü

ister istemez endişe oluyor canım ya. Netten bakıyorum ya nete göre benim haftamda karından gözükmesi gerekirdi gözükmedi😕

bnmde 10 dk dr devam eden bir ciddi kasık agrım var sol tarafımda hareket edemıom batıyor gıbı sesımı cıkartmıyorum off calısmak ne zor acaba bugun mu gıtsem doktora 1 haftasonra randevum

inşallah kafacım inşallah umudum sensin senden haber bekliyorum🙂

🙂 sağol canım doktora bir gideyim Allahın izniyle iyi haberlerle dönücem size 🙂

bnmde 10 dk dr devam eden bir ciddi kasık agrım var sol tarafımda hareket edemıom batıyor gıbı sesımı cıkartmıyorum off calısmak ne zor acaba bugun mu gıtsem doktora 1 haftasonra randevum

canım sen zaten hastanede çalışmıyormuydun gösteremezmisin orda

ben cok yoruluyorum kızlar 3 haftadr hala grıbım sebebı hıc dınlenemıyor olmam bu haftasonu evde yatacagm bol mısafır yok dunde annemde bıraz temzlk yaptım ondan mı oldu agrım bılmıyorum şimdi pey yoruldum eve gıdecek halım kalmadı kı annemn evı buyuk bu halimle mısafır agırladım cok pazar gunu yagmurda ıslandım günüm vardı sonra grıbım gecmıyor dıom neden acaba

- - - Updated - - -

kafa ben baska bır yerde calısıom canım karıstırdın suss kız🙂

ben cok yoruluyorum kızlar 3 haftadr hala grıbım sebebı hıc dınlenemıyor olmam bu haftasonu evde yatacagm bol mısafır yok dunde annemde bıraz temzlk yaptım ondan mı oldu agrım bılmıyorum şimdi pey yoruldum eve gıdecek halım kalmadı kı annemn evı buyuk bu halimle mısafır agırladım cok pazar gunu yagmurda ıslandım günüm vardı sonra grıbım gecmıyor dıom neden acaba

- - - Updated - - -

kafa ben baska bır yerde calısıom canım karıstırdın suss kız🙂

canım ağır filan kaldırdıysan ondan olabilir..birde bak bende gribim hergün uyuyorum yoksa vücut kendini toparlıyamıyor canım haberin olsun..

tamam canım ben senin çalıştıgın yeri birden nikininkiyle karıştırdım olur canım bazen öyle karıştırmalar 🙂

canım ağır filan kaldırdıysan ondan olabilir..birde bak bende gribim hergün uyuyorum yoksa vücut kendini toparlıyamıyor canım haberin olsun..

tamam canım ben senin çalıştıgın yeri birden nikininkiyle karıştırdım olur canım bazen öyle karıştırmalar 🙂

olsun kafacım hamılelekte olur boyle seyler:D:D
eşim annemde temzlk yaptıgım duymasın vla oyar benı evde yaptırmıo annemde duyarsa agrım oldugunu cok uzulur oda annem yapma dıyor ama bn kıyamıom kı ıste napım

Geri