Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tes ben 6.haftada duydum ama bir arkdasım 6 haftada duymamıs daha gec döllenme oluyormuş bazen.biz 1 hafta sonra gıdecegız bebegımı gorecegız cok heyecanlıyım cok osledım onu cunku
melısa kremı duymadım hıc denıyım bak arastırım bıraz.tes tuzlu kraker ye baska bır caresı yok az ve sık yemeye calıs benım olmadı kusma bulantım şükür ama ablam 9 ay kustu hıc bellı olmuyor bünyeyle alakalı canım
tes ben 6.haftada duydum ama bir arkdasım 6 haftada duymamıs daha gec döllenme oluyormuş bazen.biz 1 hafta sonra gıdecegız bebegımı gorecegız cok heyecanlıyım cok osledım onu cunku
melısa kremı duymadım hıc denıyım bak arastırım bıraz.tes tuzlu kraker ye baska bır caresı yok az ve sık yemeye calıs benım olmadı kusma bulantım şükür ama ablam 9 ay kustu hıc bellı olmuyor bünyeyle alakalı canım
tes nette hafta hafta gebelık var onu takıp et 1 haftada bebekte neler degısıyor ogrenırsın canım kalp atısını duyarsın bence bebek 2.aya kadar fetus olmadıgı ıcın endıselenme kalp ılk once olusur bu yuzden kalp atısı onceden duyulur canım bnm dont panik her sey normal ve mukemmelllll hamişlerrr ama sizide anlıom bazen bnde ruyamda köto seyler goruom yada agrım oluyor aklıma düşüyor kötü fıkırler hemen kovalıom onları zıhnımden iyi düşüünüp iyi şeyler yasmaak ıstıomm cunkü