Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ya burda adet ya gecelikte oturular kuma kuşu gibi yatakta
valla ben nasip olursa allahtan birşey çıkmazsa ya böyle hoş bir mercan yeşili elbise yada beyaz tüllü kollar gibi bişey istiyorum diktirmeyi bakalım nasip oda yapmıcaksın kira olduğu için sanırım bak birde gelenlere şerbet var bir içecek markası aro-ma gibi onun adını unuttum böyle günlerde dağıtılıyor alırsın görmeye gelenlere verrisin 🙂

pregnancy tıkladıgında iki tane next yazısı cıkıyor ilkine tıkla arka plan resmini seç yan taraftaki next yazısına tıkladıgında bebek resmleri acılıyor bebek resminide seç next tıkla tekrar ekranda tarihler çıkıyor son adet tarihini yaz gün ay yıl olarak yaz next tıkla tekrar orada şu yazıyı göreceksın ''Code snippet: HTML, Used for some forums.'' bu yazının altındakı lınkı kopyala melekler mekanındakı ayarlarına kaydet

kız ayarlara giriyorum sonra nereye tıklıyorum yapıştırıyorum yazıyı onu bulamadım

tes kocaman oldu biz kız 30 haftalık oldum anammm doğracağım yakında evet çok net artık kızımmmm

- - - Updated - - -

neyse kızlar çıkıyorum bende işlerim var biraz öpüyorum sizi çok tekrar hayırlı olsun tes darısı isteyen bekleyenlerin başına inş.

Ya burda adet ya gecelikte oturular kuma kuşu gibi yatakta
valla ben nasip olursa allahtan birşey çıkmazsa ya böyle hoş bir mercan yeşili elbise yada beyaz tüllü kollar gibi bişey istiyorum diktirmeyi bakalım nasip oda yapmıcaksın kira olduğu için sanırım bak birde gelenlere şerbet var bir içecek markası aro-ma gibi onun adını unuttum böyle günlerde dağıtılıyor alırsın görmeye gelenlere verrisin 🙂
eskiden çeyiz fikir alışverişi yapardık şimdi bebek inanamıyorum🙂

tessssssssssssssssssssssssssss anaaaaammmmmmmmm inananmıyorummmmmmmm hadi Allah kucagına almayıda nasip etsin kuzuuuuuuu yupis yupis

demek kanda baktırdın değerin kaç çıktı kuzuuuuuu merak ettim birde son adet tarihin neydi kaç haftalık bebişimizzzz 🙂

doktora gittinmi canım

ay nasıl şaşırdım varya 🙂

Geri