Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay pine ne kaldı valla bişey yok nasıl hazırlıklar bittimi durucanın maşallah iyi çalışıcaksın güzelde geçirdin hamileliği valla inş. Bende senin gibi o safhaya kadar giderim kaynımın doğum günü unutmam 🙂 hayırlısyla al inşallah sezeryanmı olucan
Yanlız ilk ben yapıyorum dikkatini çekiyorummmm 🙂
gerçi biz sene su perisinde tanışcağız kuzum çok ilerlemeden gideceğiz 🙂 bir cmt iş çıkışı inş. Kız bekliyor haber
Ay pine ne kaldı valla bişey yok nasıl hazırlıklar bittimi durucanın maşallah iyi çalışıcaksın güzelde geçirdin hamileliği valla inş. Bende senin gibi o safhaya kadar giderim kaynımın doğum günü unutmam 🙂 hayırlısyla al inşallah sezeryanmı olucan
çok şükür kız anlamıyorum valla birşey bacımmmm 🙂 sıkıntı yapmadı kızım bana çok şükür içeride deli gibi dönüp takla atıyor artık kolunu bacağını zor döndürüyor 🙂 işin güzel yani hiç kilo almadım 🙂 zati şişkoydummm ama 🙂 yok bacım normal doğuracağım nasip kısmet olursa çatır çatır
Yanlız ilk ben yapıyorum dikkatini çekiyorummmm 🙂
gerçi biz sene su perisinde tanışcağız kuzum çok ilerlemeden gideceğiz 🙂 bir cmt iş çıkışı inş. Kız bekliyor haber
akşama eşim evde yok annemlerde olucam bende pazar günü misafirim gelecek uzun zaman sonra misafir kabul ettim eve nasıl mutfaga gırecegım hıc bılmıyorum