Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

🙂 ah kuzu ben hep sahalardayımmmm da gören nadir oluyor işte herkes kimi girmeden okur kimi girer okur yazmaz herkes kendi hayatına devammmm

🙂

- - - Updated - - -

cari çıkartıyorum ya yetişşin erken çıkmak istiyorum hem iş hem çene ancak sürüyor

günaydın meleklerr hayrılı sabahlarr hepimize mutlu güzel hafta gecsin inşallh nicki haber senden beklıyoruzz istiyorsuunz degılmı

- - - Updated - - -

günaydın meleklerr hayrılı sabahlarr hepimize mutlu güzel hafta gecsin inşallh nicki haber senden beklıyoruzz istiyorsuunz degılmı

kızlar günaydınnnnn sizleri özledimmmm

ne var ne yok bakalım...

benim kombim bozuldu suyu azalıyo kaç gündür onunla ugrasıyoruz bakalım bugün yapacaklar inşallah

Kızlar merhaba nasılsınız bende canakkaleden geldim işbaşı yaptım

- - - Updated - - -

KIZLAR YOLCULUK YAPTIM ONDANMI SAĞ TARAFIM ÖYLE BİR AĞRIDIKİ YUMURTALARIMI ÜŞÜTTÜM DEDİM ARTIK NEYSEKİ ERTESİ GÜNÜ GECTİ

melekler neler yapıyorsunuz bende öğle arası fırsatım varken ugrayım dedim kimsecikler yok sanırım herkes iyidir inşallh sizleri özledim vla ne zamandr konuşamadık aşure yapacakmısınz kızlar ben malzeme aldım ilk defa yapacagım inşallh güsel olur

a bugün heres burdaymış sahilo niye çaldırmadın beni aşk olsun🙂

- - - Updated - - -

melekler neler yapıyorsunuz bende öğle arası fırsatım varken ugrayım dedim kimsecikler yok sanırım herkes iyidir inşallh sizleri özledim vla ne zamandr konuşamadık aşure yapacakmısınz kızlar ben malzeme aldım ilk defa yapacagım inşallh güsel olur

Allah kabul etsin canım. Ben denemeye cesaret edemiyorum ya

slmmmmmmmmmmmmm

kızlar tes kız sen beni çaldırman gerekiyor ben şimdi girdim

ay sayfa ilerlemiş gözlerim yaşarık oldu valla 🙂

soğudu havalar iyicene kafa sen nerdesinnnnn hiçmi merak etmiyon bizi sen bakım ne telni ne bişey ver birine bari birimizden birileri ulaşsın sana aaaaaaaa kaç gündür yokasun insan merak ediyor

Geri