Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay ay evlendik de bebişlerimiz oldu oluyor
ne değişik bir süreç ya

burdan yine dorleo vardı gebzeye gelin gitti ilk zamanlar oda hamilee bu ay özellikle çok haber aldım inş tess niko dada alırız onlar başladı çalışmalara hayırlısı olsun

tes belli olmaz zaten aynı regl sansıcı ağrısı gibi oluyor

- - - Updated - - -

aminn isteyen herkese rabbim bebek versin inşallah.çok teskkr ederim sen iyiki varsınn

çok tatlı ya profil resminde çok hoş kafasındaki papatyayı yesinler senin kızın olursa pek süslü olucak 🙂) kelebek

ve kafadan tabiki. Sancım yok zaten canım ya orda yoğun nemlilik var adet öncesi olur hep bide karnmda kımıltı var oda hep bir gün önce olur

kafa gelmiyor durumu nedir ne değildir bilmiyorum ki yoksa o tabiki o zaten istiyordu sizler yeni başladınız o yüzden yazmadım kafayı niko ile sen şuan hazır olanlar 🙂

8. haftayı doldurdum 9.haftadan gün aldım inşallh sahillom

bilmiyorum kız mı erkek mı saglıklı olsun hıc farketmez kız olursa tabi süsler püslerim bn onu🙂)ayrıca senin kızın ıcınde aynı seyi düşünüyorum🙂daha adres gönderecekin lütfen ihmal etme ne kadar zaman geçti burda şimdi bebişlerimizi konusuyoruz ne güzel inşallh

tes korunmayı bıraktınız mı canım

🙂 9 hafta minik ya yaklaşık bir ay sonra öğrenirsin inş. Gibi rahat geçer amileliğin çalışınca zaamnda geçiyor hem 🙂

evet ama zor gecıyor işler cok yogun bizim sahillo evde vakit gecmez tamam ama iş yerindede izin alamıosun şükür bulntılarım yok sadece agrılarım oluyor oglen doktor normal dedı lekelenme bile olabılır bu haftalarda dedi içim rahatladı neseki şükürler olsun

Geri