sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.941 kızlar tes bugün gelemiyecek pc kasasını almışlar tamirde merak etmeyin dedi 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #25.942 günaydın kızlarrr.. sahilcim günaydın.. kimse yk forumda hayırdır ??
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.943 gelirler çiko pzt sendromu yarın çalışmayacaksınız sanırım 🙁
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #25.944 sahile uzan' Alıntı: gelirler çiko pzt sendromu yarın çalışmayacaksınız sanırım 🙁 Genişletmek için tıkla ... eşim evde de biz çalışıyomusuz.. 🙁(
sahile uzan' Alıntı: gelirler çiko pzt sendromu yarın çalışmayacaksınız sanırım 🙁 Genişletmek için tıkla ... eşim evde de biz çalışıyomusuz.. 🙁(
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.945 cikletimnerde' Alıntı: eşim evde de biz çalışıyomusuz.. 🙁( Genişletmek için tıkla ... ay ne iğrenç bizdede aynı durum eşim diyor dün hani sen evdesin sahil çalışıyor diyorki evet evin erkeği işte 🙂))
cikletimnerde' Alıntı: eşim evde de biz çalışıyomusuz.. 🙁( Genişletmek için tıkla ... ay ne iğrenç bizdede aynı durum eşim diyor dün hani sen evdesin sahil çalışıyor diyorki evet evin erkeği işte 🙂))
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #25.946 sahile uzan' Alıntı: ay ne iğrenç bizdede aynı durum eşim diyor dün hani sen evdesin sahil çalışıyor diyorki evet evin erkeği işte 🙂)) Genişletmek için tıkla ... eee napalım sahilim hayat şartları.. bide ne yazıkki patron şartları..
sahile uzan' Alıntı: ay ne iğrenç bizdede aynı durum eşim diyor dün hani sen evdesin sahil çalışıyor diyorki evet evin erkeği işte 🙂)) Genişletmek için tıkla ... eee napalım sahilim hayat şartları.. bide ne yazıkki patron şartları..
nickimi kim yedi Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #25.947 günaydın kızlarrr toplantı var kalabalık burası geleceğim öpüyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.948 6 senedir çalışıyorum 1 kere toplantı oldu şimdiye kadar pöff hiç sevmem toplantıları genelde bulunmamaya çalışırım sıkılıyorum
6 senedir çalışıyorum 1 kere toplantı oldu şimdiye kadar pöff hiç sevmem toplantıları genelde bulunmamaya çalışırım sıkılıyorum
shuzur Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.949 günaydın kızlar sahilim bizim iş sürekli toplantı. sabahtan akşama kadar her gün toplantıda olduğumuz oluyor bende hiç sevmem. güzel geçsin haftanız. iyi şeyler olsun hep. pineden haber var mı regl oldu mu? öpüyorum herkesi
günaydın kızlar sahilim bizim iş sürekli toplantı. sabahtan akşama kadar her gün toplantıda olduğumuz oluyor bende hiç sevmem. güzel geçsin haftanız. iyi şeyler olsun hep. pineden haber var mı regl oldu mu? öpüyorum herkesi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #25.950 ahhh ahhh ne toplantılar oluyorr hele di-siplin kurulları adam hıkkk dese hadi toplantıya oldu burası öfffff
ahhh ahhh ne toplantılar oluyorr hele di-siplin kurulları adam hıkkk dese hadi toplantıya oldu burası öfffff