Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ah şimdi evde güzel bir duş sonrası yangel modda olmak isterdim
ama malesef ya şöyle güzelce dinlenmek istiyorum
pineeee akşam arıcam dedin aradın kız sözünde duranları severim
eşimde diyor senin de bu arkadaşların ne çoğaldı hiç duymadım bir peri bir pine bir zuzuş ooo diyor artık sen 4 yıl okusaydın ne olurdu diyor
akşam geldiler misafir densiz kadın daha YERİNE oturmadan bebekle geldik özenin diye terbiyesiz adamalrın yaınnda utandım ya sinirde oldum ne bwekliyorsunuz torun gibisi varmı saçma sapan kelimeler cahilce
neyse gelinide kokoş takmış takıştırmış gelmiş topuklu terlikler felan
ah dedim geçnliğim gidiyor onu görünce
anacım bizim gitiğimiz amcalar bilmem teyzeler onlarada giysen ne olcak giymesen ne olcak hep aynı
kısaca hafta sonumu anlatayım cumartesi iş çıkışı markete ordan eve geçtim erken çıktım 1 de ama eve varmam 3 oldu biraz evi havalandırıp toz aldım sonra yemeklere giriştim derken geldiler yemek felan yedik oturduk akşama annemelr ablamlar geldi kızçeler bayağı kalabalktık eşime pasta kestik müzik saz herşey vardı değişik bir akşamdı ama çok yoruldum 12 kişiydik düğün cd felan izledik annemelr kızçeelr gittikten sonra ilk kalıcı misafirde gelmiş oldu bu arada nevresimlerimi poşettinden çıkartırken bunu şurdan almıştım iyi pazarlık yapmıştım felan hep aklıma geldi sabah kahvaltıda yaptıkvkahve çay annemelre geçtik sonra bir kaç saat oturduk ve eve zor attım kendimi
hep bir koşturmaca vardı çok fena yorgunum