Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kuzu ben en son 23 martta oldum ayın 20 sinde olmam lazım ama hala yok 3 gün sonra falan gene yapacağım test bakalım anlamadım valla internetten baktım testin hassasiyetiyle alakalı olabilir diyorlar bilemiyorum valla hcg hormonu en son idrara çıkıyormuş ya o yüzden bir kaç gün sonra tekrar yapacağım bakalım ama sanki regli olacağım gibi karnım ve belim ağrıyor yawww
amin canım amin bakalım valla bekleyip göreceğiz hepimiz idrarda çıkmadı demin arki aradı kan testi yaptırsana nasıl bekliyorsun diyor 🙂 ben olsam hergün hergün yaparım diyor deli kız yawww
amin canım amin bakalım valla bekleyip göreceğiz hepimiz idrarda çıkmadı demin arki aradı kan testi yaptırsana nasıl bekliyorsun diyor 🙂 ben olsam hergün hergün yaparım diyor deli kız yawww
ay ikra ne güzel inan şuan hiç annelik duygum yok ya odun muyum neyim yani eşim alıyort çocukları öpüyor kokluyor ben tabiri caizse mal mal bakıyorum diyrum acaba benim duygularım hislerimmi alındı anormalleştinmi
yada o duyguyu hiswsedincemi başlıcak bileemdim şimdi sen anlattınya kendimi senin yerine koydum içimdeki bebişi grdüğümü düşündüm tepkim neolur diye beynim herhangi bir tepki vermiyor donuk gibiyim değişirmiyim ya gülermisin ağlarmısın hal gibi
oysa 3 4 sne öncesine kadar çok severdim çocukları bebekleri şimdi uzaktan seviyorum
kuzu ben en son 23 martta oldum ayın 20 sinde olmam lazım ama hala yok 3 gün sonra falan gene yapacağım test bakalım anlamadım valla internetten baktım testin hassasiyetiyle alakalı olabilir diyorlar bilemiyorum valla hcg hormonu en son idrara çıkıyormuş ya o yüzden bir kaç gün sonra tekrar yapacağım bakalım ama sanki regli olacağım gibi karnım ve belim ağrıyor yawww