Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla geçen ben gidiceğimiz yerleri yazdım kimsede bişey demedi hani biz o tarafyatız biz bu taraftayız diye yoksa eşim dedi yakınsa ark görürsün diye 🙁((((((((
gideceğimz güzergahlar diye yazdım işte b.çekmece felan diye
ikra geçen biri geldi senin memleketlin bende dedim orası bize yakın memletime komşu gibiyiz dedim oo hemşerim başladık tezekten işte gölüne ol-tu taşına onun kolyesine felan derken sattık malı patron da diyor her yerden çıkıyor hemşoların felan 🙂
sen baş-kente yakın olsan aada 1 2 saatlık oynasa hiç düşünmem bile mutlak bu sene olamsa önümüz seneler uğrarım ama uzakmış bayağı kuzu sen ancak tayınle gelirsin buralara yoksan bizim görüşmemiş pek zor görünüyor 🙂)) iç anadolu seni
sen baş-kente yakın olsan aada 1 2 saatlık oynasa hiç düşünmem bile mutlak bu sene olamsa önümüz seneler uğrarım ama uzakmış bayağı kuzu sen ancak tayınle gelirsin buralara yoksan bizim görüşmemiş pek zor görünüyor 🙂)) iç anadolu seni