Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen alışıkoloki oldukkkkkkkkk
sdiz ist neresinde oturuyordunuz ay ben o köpürüden geçerken tırstım ya düşerse heeycan yaptım ilk kez geçtim eişmde köpürden geçti gelin diyor
kuzucan biz pazar günü saat akşam 8 de evdeydik
dün pzt akşamı geldiler işte beni eken gelecek misaifrlerin annesi ve akrabaları varya söyleyeceğim tutuyorum sustum görsen dicektim oğlunla fingirdeşi gelcem dediler bir sürü uğratım gelmedi bide tel açmadılar dicektim ama muhataba almadım
ha bana gelmiş ha aşağıya bana gelenlere ekxtradan birşeyler hazırlarken yoruluyorum ama aşağıya gelenlere servis yaparken yoruluyorum toplam 14 kişi oluyotuz ya 6 biz zaten gelenlerde öyle puhaaaaaaaaaaaa hortum gibi çay içiyolar kafamı kaldırıyorum içmiş indiriyorum içmiş tek nefeste çekiyor
aynen alışıkoloki oldukkkkkkkkk
sdiz ist neresinde oturuyordunuz ay ben o köpürüden geçerken tırstım ya düşerse heeycan yaptım ilk kez geçtim eişmde köpürden geçti gelin diyor
yok kız arada can sıkıntısı moda giriyorum güçük em-rah gibi boynumu büküp pöffffffff bugün sıkıcı felan diye birde iş ilan veridk gelen giden arayan hele bir tanesi maamş soruyorsunuz işin içeriğinide yazsanızya gazeteye oha odlum yani manyak bu ne rahatlık
valla geçen ben gidiceğimiz yerleri yazdım kimsede bişey demedi hani biz o tarafyatız biz bu taraftayız diye yoksa eşim dedi yakınsa ark görürsün diye 🙁((((((((
gideceğimz güzergahlar diye yazdım işte b.çekmece felan diye
valla geçen ben gidiceğimiz yerleri yazdım kimsede bişey demedi hani biz o tarafyatız biz bu taraftayız diye yoksa eşim dedi yakınsa ark görürsün diye 🙁((((((((
gideceğimz güzergahlar diye yazdım işte b.çekmece felan diye