sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #24.801 akşam uğrayan misafirler artık bol bol okur buraları kilit olsa biz şifre ile girsek ne güzel olurdu
C cikletimnerde Forum Okuru 19 Nisan 2012 #24.802 mormenekşem' Alıntı: sanırım 70000 canım 2+1 hiç güleceğim yoktu neyse hadi çıktım ben iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... çık cnm iyi akşamlar istanbulda giriş katlar 130 dan başlıyo artık Allah yardımcımız olsn 😕
mormenekşem' Alıntı: sanırım 70000 canım 2+1 hiç güleceğim yoktu neyse hadi çıktım ben iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... çık cnm iyi akşamlar istanbulda giriş katlar 130 dan başlıyo artık Allah yardımcımız olsn 😕
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Nisan 2012 #24.803 sahile uzan' Alıntı: tes ne diyorsun mesela o ye yavaş biraz mı 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 o ye mi o iyiyimiş bunuda repertuarıma alayım🙂
sahile uzan' Alıntı: tes ne diyorsun mesela o ye yavaş biraz mı 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 o ye mi o iyiyimiş bunuda repertuarıma alayım🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #24.804 kızlar iyi hoş güldük eğlendik hepsi anı gerçekler hayatın kuralı herkes gibi yarın görüşüüz nasipse kargolarımı hazırlayıp çıkırum
kızlar iyi hoş güldük eğlendik hepsi anı gerçekler hayatın kuralı herkes gibi yarın görüşüüz nasipse kargolarımı hazırlayıp çıkırum
Kafa Hamiş Melek 19 Nisan 2012 #24.805 tesaduf' Alıntı: hee yoo eşim sessizliği tercih ediyor ben sürekli konuşuyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyy tesii biz gerçekten benziyoruz galiba he aynı bizdede durum bu
tesaduf' Alıntı: hee yoo eşim sessizliği tercih ediyor ben sürekli konuşuyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyy tesii biz gerçekten benziyoruz galiba he aynı bizdede durum bu
Kafa Hamiş Melek 19 Nisan 2012 #24.806 tesaduf' Alıntı: söylerimde topiği kapatırlar Genişletmek için tıkla ... tesiiii süpersinnn
C cikletimnerde Forum Okuru 19 Nisan 2012 #24.807 iyi akşamlar kızlaarr öptüm sizi..yarın görüşürüz inşallah..dikkat edin kendinize..
cimcime eses Yeni Üye Üye 19 Nisan 2012 #24.809 Bende iyice dengesizleştim, burada çok güldüm, sonra gittim facede bir bebek videosu gördüm ağladım. Eşim 'kafayı yedi' dicek...
Bende iyice dengesizleştim, burada çok güldüm, sonra gittim facede bir bebek videosu gördüm ağladım. Eşim 'kafayı yedi' dicek...
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Nisan 2012 #24.810 günaydın benim içinde bu haftanın son günüydü hayırlı cumalar Peygamberimiz "Herhangi biriniz, yüzkere 'Sübhan " diyerek tesbih ederse, kendisine bin Hasene yazılır ve bin günahı da, silinir!" buyurdu. Peygamberimiz "Sizlerden her hangi birinizin, her gün, Uhud dağı kadar amel etmeğe gücü yeter mi?" diye sordu. "Ya Resul ! Her gün, Uhud dağı kadar amel etmeğe kimin gücü yetebilir?" dediler. Peygamberimiz "Hepinizin gücü yeter!" buyurdu. "Ya Resul ! Bu nasıl olabilir?" dediler. Peygamberimiz "Sübhan Uhud'dan daha büyüktür.Elhamdü lillah Uhud'dan daha büyüktür. Allah'ü ekber Uhud'dan daha büyüktür!" buyurdu.
günaydın benim içinde bu haftanın son günüydü hayırlı cumalar Peygamberimiz "Herhangi biriniz, yüzkere 'Sübhan " diyerek tesbih ederse, kendisine bin Hasene yazılır ve bin günahı da, silinir!" buyurdu. Peygamberimiz "Sizlerden her hangi birinizin, her gün, Uhud dağı kadar amel etmeğe gücü yeter mi?" diye sordu. "Ya Resul ! Her gün, Uhud dağı kadar amel etmeğe kimin gücü yetebilir?" dediler. Peygamberimiz "Hepinizin gücü yeter!" buyurdu. "Ya Resul ! Bu nasıl olabilir?" dediler. Peygamberimiz "Sübhan Uhud'dan daha büyüktür.Elhamdü lillah Uhud'dan daha büyüktür. Allah'ü ekber Uhud'dan daha büyüktür!" buyurdu.