Kafa Hamiş Melek 19 Nisan 2012 #24.781 tesaduf' Alıntı: bizde dün kayınvalidemdeydik düğün çorbası ve kapama yapmış Genişletmek için tıkla ... canım senin eşin macır mı? bizim meşhur yemeğimizdir 🙂
tesaduf' Alıntı: bizde dün kayınvalidemdeydik düğün çorbası ve kapama yapmış Genişletmek için tıkla ... canım senin eşin macır mı? bizim meşhur yemeğimizdir 🙂
Kafa Hamiş Melek 19 Nisan 2012 #24.782 bizim evde yemeklik bişey kalmamıştı kızlar bu hafta ankarada oldugumuz için... bu akşam dışarda yedircem seni dedi 🙂
bizim evde yemeklik bişey kalmamıştı kızlar bu hafta ankarada oldugumuz için... bu akşam dışarda yedircem seni dedi 🙂
M mormenekşem Forum Okuru 19 Nisan 2012 #24.783 niki senn kadar sürse ben kötürüm olurum be ayaklarımın üzerine dikilemem valla benim herifim zati kilolu pestilim çıkar looo
niki senn kadar sürse ben kötürüm olurum be ayaklarımın üzerine dikilemem valla benim herifim zati kilolu pestilim çıkar looo
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #24.784 pöffff akşam oldu bir iş yapamadım bugün konuşn tes yarın sessız sessız otrunda göreyüm sizi
M mormenekşem Forum Okuru 19 Nisan 2012 #24.785 biz bu akşam kaynanatördeyiz hep birlikte ev bakmaya gidicez ev alırsak arabayı satıcaz ehliyeti boşuna alıyom valla
biz bu akşam kaynanatördeyiz hep birlikte ev bakmaya gidicez ev alırsak arabayı satıcaz ehliyeti boşuna alıyom valla
C cikletimnerde Forum Okuru 19 Nisan 2012 #24.786 Kafa' Alıntı: nikiiii demek sesszi film heee yani eşinizle sesizliğimi tercih ediyorsunuz diyorum Genişletmek için tıkla ... ben anladım bu soruyuuuuuu hah
Kafa' Alıntı: nikiiii demek sesszi film heee yani eşinizle sesizliğimi tercih ediyorsunuz diyorum Genişletmek için tıkla ... ben anladım bu soruyuuuuuu hah
nickimi kim yedi Hamiş Melek 19 Nisan 2012 #24.787 mormenekşem' Alıntı: niki senn kadar sürse ben kötürüm olurum be ayaklarımın üzerine dikilemem valla benim herifim zati kilolu pestilim çıkar looo Genişletmek için tıkla ... ne ayakları üzerisi kuzu yatmaktan bahsediyom ben pergel misali benimde bacaklar iyice tutmayıverdi zaten
mormenekşem' Alıntı: niki senn kadar sürse ben kötürüm olurum be ayaklarımın üzerine dikilemem valla benim herifim zati kilolu pestilim çıkar looo Genişletmek için tıkla ... ne ayakları üzerisi kuzu yatmaktan bahsediyom ben pergel misali benimde bacaklar iyice tutmayıverdi zaten
C cikletimnerde Forum Okuru 19 Nisan 2012 #24.788 sağolun kızlar adaşla tesi.. şehriyelide yapm kısırda ikiside çabuk olcak şeyler
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Nisan 2012 #24.789 Kafa' Alıntı: nikiiii demek sesszi film heee yani eşinizle sesizliğimi tercih ediyorsunuz diyorum Genişletmek için tıkla ... hee yoo eşim sessizliği tercih ediyor ben sürekli konuşuyorum🙂
Kafa' Alıntı: nikiiii demek sesszi film heee yani eşinizle sesizliğimi tercih ediyorsunuz diyorum Genişletmek için tıkla ... hee yoo eşim sessizliği tercih ediyor ben sürekli konuşuyorum🙂
M mormenekşem Forum Okuru 19 Nisan 2012 #24.790 nickimi kim yedi' Alıntı: ne ayakları üzerisi kuzu yatmaktan bahsediyom ben pergel misali benimde bacaklar iyice tutmayıverdi zaten Genişletmek için tıkla ... tamam işte bende diyom ki bidaha ayağa dikilemem
nickimi kim yedi' Alıntı: ne ayakları üzerisi kuzu yatmaktan bahsediyom ben pergel misali benimde bacaklar iyice tutmayıverdi zaten Genişletmek için tıkla ... tamam işte bende diyom ki bidaha ayağa dikilemem