sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Nisan 2012 #24.292 çiklet kızartma yapabilirsin artık bol bol kızartma yapılır çorba yap ıspanakaldıysan kavur karnıbahar aldıysan kıymalısını yap taze fasulyen varsa yap dolapta mantarlı tavuk sote yap🙂
çiklet kızartma yapabilirsin artık bol bol kızartma yapılır çorba yap ıspanakaldıysan kavur karnıbahar aldıysan kıymalısını yap taze fasulyen varsa yap dolapta mantarlı tavuk sote yap🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Nisan 2012 #24.293 Bende evden kıyma et getirdim taşıdım yani o kadar yol ablamlara götüreyim orda köfte felan yaaprız belki
Bende evden kıyma et getirdim taşıdım yani o kadar yol ablamlara götüreyim orda köfte felan yaaprız belki
Melodie Yeni Üye Üye 17 Nisan 2012 #24.294 cikletimnerde' Alıntı: ayy niki ben rahatladım resmen.. kızlar adaşım nerde.. Genişletmek için tıkla ... burdayım adaşım sayfa açık ama pek katılamıyorum sohbetinize
cikletimnerde' Alıntı: ayy niki ben rahatladım resmen.. kızlar adaşım nerde.. Genişletmek için tıkla ... burdayım adaşım sayfa açık ama pek katılamıyorum sohbetinize
C cikletimnerde Forum Okuru 17 Nisan 2012 #24.295 sahile uzan' Alıntı: çiklet kızartma yapabilirsin artık bol bol kızartma yapılır çorba yap ıspanakaldıysan kavur karnıbahar aldıysan kıymalısını yap taze fasulyen varsa yap dolapta mantarlı tavuk sote yap🙂 Genişletmek için tıkla ... tavuk sote aklımdan geçiyodu ama yapsammı bilmiyorum..sağol sahilim.. Melodie' Alıntı: burdayım adaşım sayfa açık ama pek katılamıyorum sohbetinize Genişletmek için tıkla ... adaş eksik buralar sensiz..cnm sıkılıyo yaa..perimm keyfin nasıl bitanem hee kızlarr ben size söylemedim..eşim bana sevgilililer gününde kalpli kolye almıstı hatırlarsanız..güne giderken takındım..yolda düşmüş..😕
sahile uzan' Alıntı: çiklet kızartma yapabilirsin artık bol bol kızartma yapılır çorba yap ıspanakaldıysan kavur karnıbahar aldıysan kıymalısını yap taze fasulyen varsa yap dolapta mantarlı tavuk sote yap🙂 Genişletmek için tıkla ... tavuk sote aklımdan geçiyodu ama yapsammı bilmiyorum..sağol sahilim.. Melodie' Alıntı: burdayım adaşım sayfa açık ama pek katılamıyorum sohbetinize Genişletmek için tıkla ... adaş eksik buralar sensiz..cnm sıkılıyo yaa..perimm keyfin nasıl bitanem hee kızlarr ben size söylemedim..eşim bana sevgilililer gününde kalpli kolye almıstı hatırlarsanız..güne giderken takındım..yolda düşmüş..😕
Melodie Yeni Üye Üye 17 Nisan 2012 #24.296 cikletimnerde' Alıntı: tavuk sote aklımdan geçiyodu ama yapsammı bilmiyorum..sağol sahilim.. adaş eksik buralar sensiz..cnm sıkılıyo yaa..perimm keyfin nasıl bitanem hee kızlarr ben size söylemedim..eşim bana sevgilililer gününde kalpli kolye almıstı hatırlarsanız..güne giderken takındım..yolda düşmüş..😕 Genişletmek için tıkla ... yerim seni canım adaşım benim, biraz eşimle atıştık moralim bozuldu canım tavuğu bu aralar sık sık yemeyin kızlar, ayda bir iki yeter biliyorsunuz antibiyotiklerle şişiriyorlar
cikletimnerde' Alıntı: tavuk sote aklımdan geçiyodu ama yapsammı bilmiyorum..sağol sahilim.. adaş eksik buralar sensiz..cnm sıkılıyo yaa..perimm keyfin nasıl bitanem hee kızlarr ben size söylemedim..eşim bana sevgilililer gününde kalpli kolye almıstı hatırlarsanız..güne giderken takındım..yolda düşmüş..😕 Genişletmek için tıkla ... yerim seni canım adaşım benim, biraz eşimle atıştık moralim bozuldu canım tavuğu bu aralar sık sık yemeyin kızlar, ayda bir iki yeter biliyorsunuz antibiyotiklerle şişiriyorlar
C cikletimnerde Forum Okuru 17 Nisan 2012 #24.297 Melodie' Alıntı: yerim seni canım adaşım benim, biraz eşimle atıştık moralim bozuldu canım tavuğu bu aralar sık sık yemeyin kızlar, ayda bir iki yeter biliyorsunuz antibiyotiklerle şişiriyorlar Genişletmek için tıkla ... tavuklardan bu ara hiç lezzet almıyorum zaten..
Melodie' Alıntı: yerim seni canım adaşım benim, biraz eşimle atıştık moralim bozuldu canım tavuğu bu aralar sık sık yemeyin kızlar, ayda bir iki yeter biliyorsunuz antibiyotiklerle şişiriyorlar Genişletmek için tıkla ... tavuklardan bu ara hiç lezzet almıyorum zaten..
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Nisan 2012 #24.299 üzüldüm çiklet mnevi değeri yüksek canın sağolsun olana çare yok melodi düzelir ve düzeleceğini biliyoruz ya yine morelimiz bozuluyor ne değişiğiz
üzüldüm çiklet mnevi değeri yüksek canın sağolsun olana çare yok melodi düzelir ve düzeleceğini biliyoruz ya yine morelimiz bozuluyor ne değişiğiz
Melodie Yeni Üye Üye 17 Nisan 2012 #24.300 mormenekşem' Alıntı: hayırdır melodi ne oldu neden atıştınız Genişletmek için tıkla ... annesi ameliyat olucak yarın bana izin al diyor bende alamayacağımı söyledim o yüzden canım sahile uzan' Alıntı: üzüldüm çiklet mnevi değeri yüksek canın sağolsun olana çare yok melodi düzelir ve düzeleceğini biliyoruz ya yine morelimiz bozuluyor ne değişiğiz Genişletmek için tıkla ... evet canım ister istemez insanın tadı kaçıyor
mormenekşem' Alıntı: hayırdır melodi ne oldu neden atıştınız Genişletmek için tıkla ... annesi ameliyat olucak yarın bana izin al diyor bende alamayacağımı söyledim o yüzden canım sahile uzan' Alıntı: üzüldüm çiklet mnevi değeri yüksek canın sağolsun olana çare yok melodi düzelir ve düzeleceğini biliyoruz ya yine morelimiz bozuluyor ne değişiğiz Genişletmek için tıkla ... evet canım ister istemez insanın tadı kaçıyor