Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ay valla ya çalışıyoruz ben öyle durumda yollarda perişan lurum kesin kız haftaya doğrucak burda bir ark hale geliyro birde benim gibi küçük bişey teker gibi geliyor

canım ben kahve,nescafe ve bitki çayları içmedim
ama çayı içtim onuda az şekerli ve açık olmak koşuluyla az içtim çok fazla değil
mesela cep telefonu ve bilgisayardan cogu zaman eskiye oranla daha az vakit gecirdim
cok su içtim ve meyve yedim hala da içmekte ve yemekteyim
ben burda pcden uzak kalsam patlarım burda sıkıntıdan :s

canım süte cok dikkat et önemli hamilelikte içine katkı maddesi koymayı bana doktorum önermedi boş içmek daha faydalı tabikide
ilk aylarda mide bulantısından falan içemeyebilirsin süt ama 20.haftasından sonra her gun içmek gerekiyor
çünkü o haftadan sonra bebeğin kemik yapısı geliştiğinden eğer sende kalsiyum olmassa annenin vucudundan kullanıyor işte buda dişlerin gıtmesı ya da annenın kalsıyumdan zayıf kalmasına neden oluyor

bende cok ıcemezdım ama karnındakı varlıgı dusununce bırde onun yasamının sağlıgının senın elınde oldugunu heseryı yapıcaksın bak gör....
Ben üst sevmem armağan içine katıldığında sütün içindeki kalsiyumlar gidiyormu sen araştırmıışndır içine kakao yada ne bileyim renk değişesi için az kahve gibi boş içemem yani

birde doktorum sutu yogurdu hep lıght olanından tuket dedı onlardakı kalsıyum mıktarı dıgerlerınden daha fazla oluyormus
birde demiştiki sütün içine kakao pekmez bal gibi maddeler katarsan sütteki kalsiyum emilimini azaltır ve mideni bulandırır demişti
sütüde hep ılık ve az şekerli bazende soğuk tukettım

Geri