Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım ben kahve,nescafe ve bitki çayları içmedim
ama çayı içtim onuda az şekerli ve açık olmak koşuluyla az içtim çok fazla değil
mesela cep telefonu ve bilgisayardan cogu zaman eskiye oranla daha az vakit gecirdim
cok su içtim ve meyve yedim hala da içmekte ve yemekteyim
ay ben senin kalpli fincanlarını yerim çok güzeller kahve yok çay içilebiliyor mu peki hamileyken başka neler yasak kuzucum sen bize ön bilgi ver

Hamilelikte kalsiymdan dolayı armağan dişler gidiyormuş dediler
bir nevide o yüzden yaptırdım
seninde giden bişey oldumu

süt günlük ve meyve yiyorsan bebeğin kalsiyum ihtiyacını gideriyormuuşn sanırım dişlerede bişey olmuyormuş

doğrumu bunun özü nedir

Bizim ikra gelse
hwep geç geliyor

zaten akasyadan ümidi kestik

birde betül oda yok facede görüyorum hiç gelmiyor siz görüştünüz mü

eli hafif ama yaptı ne bileyim çıksın aradan ye iç diyor ama olmuyor ki psikolojik

sol tarafım berbat acıyor kesin onun içinde ya hava kaldı ya ilk çok korktum
acı kaldıysa sinirlerini almamıs olabilir..
doktor bana dediki her dolgunun diniri alınmaz..artık ne kadr doğru bilmiyorum..
bi sor istersen..

canım benim gitmedi ama süt peynir ve yogurttan meyveden kalsiyumu cok aldım
birde ben hamile kalmadan önce doktora gidip genel kontrol yaptırmıstım dişlerime curuk vs. varmı diye sızlerde mutlaka dıslerınızı gosterın gebe kalmadan sende gıtmekle cok ıyı yapmıssın
Hamilelikte kalsiymdan dolayı armağan dişler gidiyormuş dediler
bir nevide o yüzden yaptırdım
seninde giden bişey oldumu

süt günlük ve meyve yiyorsan bebeğin kalsiyum ihtiyacını gideriyormuuşn sanırım dişlerede bişey olmuyormuş

doğrumu bunun özü nedir

Ben üst sevmem armağan içine katıldığında sütün içindeki kalsiyumlar gidiyormu sen araştırmıışndır içine kakao yada ne bileyim renk değişesi için az kahve gibi boş içemem yani

Geri