Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ayy ben çok sıkılırım ama sahil ya napcaksın gelinlik kavramı işte başa gelen çekilir 🙂

evet bazen sıkıcı ama inmediğindede rahatsız oluyorsun twetyy acaba senin için ne düşüncekler yoksa aralarımı bozuk millet kırk türlü laf yapar diyede iniyorum bazen yardım için iniyorm bazen sohpet için işte kişisine göre değişir bu

günaydın kızlarrrr 🙂

sınavları atlattım çok şükür 1 tanesi hariç hepsi güzel geçti çok şükür 🙂

bende yemeğini akşamdan yapanlardanım rahatım o yüzden 🙂

iyi hadi şimdilik gözün aydın kafa insandan yük kalkmış oluyor bir nevi
bu kadar çalışmanın hakkını verri allah merak etme
bizim yemek duruum farklı aşağıda yiyoruz aşağıdan geliyor evde yapıyorum yani değişiyor bazen makarna günümüz oluyor bazen mantı
öyle geçip gidiyor

günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inş. nasılsınız hepiniz belli ki çok yorulmuşsunuz ben bu hafta yemek dışında hiç birşey yapmadım 🙂 iş meselesinide eşimle konuştum hallettik çok şükür çalışmaya devam edeceğim allahın izni ile 🙂 sizinle paylaşayım dedim hemen allah eşimden razı olsun çok mutlu etti beni

cnm benim halledebildigine çok sevindim..nasıl ikna oldu anlayamadım..patronlarla konustunmu bu durumu..

tahmin etmiştim pine tatlıya bağlancağını aynen bir kere banada dedi ama ertesi gün normaldi bir anlık bişeyde gün yüzüne çıkıyor

cnm benim halledebildigine çok sevindim..nasıl ikna oldu anlayamadım..patronlarla konustunmu bu durumu..

sert karşı çıkarak birşey çözülmüyor sadece bunu anladım konuştum müdürümle kuzu patronla konuşmama gerek varmı vazgeçtiğim için dedim yok pine zaten kimse istemiyor senin gitmeni ben konuşurum dedi 🙂

tahmin etmiştim pine tatlıya bağlancağını aynen bir kere banada dedi ama ertesi gün normaldi bir anlık bişeyde gün yüzüne çıkıyor

ya kuzu üzüldüm ama baya