Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

başımıza taşlar yağacak esen burda menekşe burda tersine döndü işler diyeceğim ama o zaman ben niye burdayım 😀 Bu saatten sonra yetiştirirsen helal olsun kuzucum sana gerçi dolman hazırdı pişirirsin ben yetişmrz diye dolmayı bile dün pişirdim eve gitmem 7:30 u geçiyor eşimle kapıda karşılaşıyoruz ancak sofrayı kurabiliyorum bugün sende anla halimi🙂 Esen sanada başarılar diliyorum canım

yok kız yemeği görümceme yapmıcam
kocişle ikimize ama uydurucaz artık bu saatten sonra
görümcem geç gelicek 10 gibi burda olur annesine gidicek zaten bende ne işi var hahaha (ne fenayım dimi)
ama süpürge işini yarına bırakmayayım diyorum çünkü yarın sabahtan kayınvalidemle bana nazar okutmaya gidicez o teyzeye
gelince de ders çalışayım diyorum haftaya ehliyet sınavı var motordan çok tırsıyorum o yüzden :D:D çalışmam lazım
bide yarın akşam kayınvalidemleri yemeye alıcam görümceme lazanya sözü verdim e başka yemeklerde yapmak lzım öyle yani

yok kız yemeği görümceme yapmıcam
kocişle ikimize ama uydurucaz artık bu saatten sonra
görümcem geç gelicek 10 gibi burda olur annesine gidicek zaten bende ne işi var hahaha (ne fenayım dimi)
ama süpürge işini yarına bırakmayayım diyorum çünkü yarın sabahtan kayınvalidemle bana nazar okutmaya gidicez o teyzeye
gelince de ders çalışayım diyorum haftaya ehliyet sınavı var motordan çok tırsıyorum o yüzden :D:D çalışmam lazım
bide yarın akşam kayınvalidemleri yemeye alıcam görümceme lazanya sözü verdim e başka yemeklerde yapmak lzım öyle yani

hım anladım canım sende benim halimi bugün anladın mı🙂 neyseki eşim spora gidiyor artık pazar günü kahvaltıdan sonra o spora gidiyor ben temizlik yapıyorum hafta içi spora gittiği günler yemek stokluyorum yoksa başka türlü olmaz o iş🙂 kolay gelsin canım bende bu akşam pasta menüme girişeceğim senin kadayıflı tatlıdan yapacağım şimdi çıkıyorum ben pazartesi görüşürüz

bu aralar yine çalışmalar çok yoğun kızlar 11'de geldim işten şimdi meyvemi yedim sizlere bakım yatım dedim

hepinizi öpüyor,güzel haftasonları diliyoruz.....

aa ciklet sende mi haftasonu mağdurusun 😕 ya benim u akşam misafirim var kafam kazan gibi dün akşam hiç oturmadım mutfaktaydım hep bir dahakine sadece tatlı yapacağım ya banane valla gerçi gene çok şey yapmadım ama olsun mutfaktaydım gene tüm akşam😕

Geri