Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydınnn bebişlerrr yorucu bir hafta sonu geçirdim tüm evi temizledim ohh mis gibi oldu
burdada feci rüzgar var sahilcannn uçuyorum sandımyupis

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun

Nikiii ellerine saglık çok yogun bir hafta sonu geçirdim bende hava çok güzel insanın eve giresi gelmiyor 🙂bizde cuma akşamından beri dışardayız 🙂

hafta son ustandart ama yorucu yani hafta başı ama ayağımı ordan kaldırıp oraya koyacak gücüm yok diş günüm onun stresi

cumartesi iş çıkışı arkadaşımın çeyiz sermesine gittik buranın yerlileri o kadar çok şey alıyor ki ya 3 kişinin çeyizi kadar nereye nasıl sığdıracağını bilemedi ksonra çıktım ordan fuarımız vardı orraya geçtim ordada zaman geçridik eve geldim az dinleneyim yemek yiyeyim derken eşimin amcasıgil geldi aşağıya ama fark eden bişey olmuyor 10 geçe gittiler pazar eşim sınava gitti geldi kahvaltı bir giriştik temizliğe gerçi her hafta yapıyoruz ama 4 gün boyunca eşim evde izinliydi bütün pencereleri açıp dışarının kum pislik hep evde temizle temizle ütü çamaşır puhaaaaaaaaaaa yorgun yorgun otursrak yapıyorum herşeyi az dinleneyim derken bir misafir daha aşağıya bu sefer teyzeleri
çok şükür erken kalktılar geçen hafta misafir fuldüüüüü

çok sıradan

günaydın kızlar hepimizin hafta sonu ebnzer geçmiş bizimde cumartesi misafir pazar temizlik ile geçti ütüde yaptım aradan çıktı bugünün yemeğinide dünden yaptım bu akşam rahatım🙂

Sahil aşagıya misafir gelince sizindei inmeniz gerekiyormu

işte akrabalar felan olunca evdeysek iniyoruz 🙁 saçma ama öyle olması gerekiyor twetyy ya sende zamanla görürsün olayların içine girince

dün teyzesi ler geldi ben ütü yapıyordum eşimi aradı teyzenler gelcek diye
yani niye haber veriyorsun ki geldiklerinde tıkla bak gelmk isterseniz diye seslense duycağız aslında hahaha

tatlı yapıp nidrdim oturduk işte

günaaydın kızlarr.cumartesi size baktım yoktunuz bende çıktım..
c.tesi temizlik yaptım..pazarda buzdolabımı sildim.kuru patlıcan dolması kabak dolması ve pırasalı börek yaptım canım çıktı valla :D:D
hafta gezicem valla hiç çıkmadım dışarı..

günaydın kızlarrrr 🙂

sınavları atlattım çok şükür 1 tanesi hariç hepsi güzel geçti çok şükür 🙂

bende yemeğini akşamdan yapanlardanım rahatım o yüzden 🙂

Geri