Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

helal olsun o nasıl laf öyle pinecim..hakkında hayırlısı olsun üzülme
senin hayatını yönlendirebilecek bi adam sana nasıl bakacagınıda düşünmüştür elbet..
düşünmemeye çalış bazı şeyleri git annecin yanına kafanı dinle biraz..yada çıksın sende kalsın ..zaten mayıs sonu çıkıcaksn..

kızlar acilen çıkmıştım yazamadım
şimdi de azıcık bi iş için işyerindeyim birini bekliyorum o arada size bakayım dedim
pinecim hayırlısı olsun hakkında
ama bi inat uğruna böyle dediyse eşin sana karşı ayıp etmiş birazcık bende
sen işten çıktığında sana aynı imkanlarla yaşam sunuyosa mesela yok
boşver sende dnlenmiş olursun kafanı dinlersin annenin yanına gelirsin belki biraz bizde görüşmüş oluruz bu sebeple

gezeriz kız birlikte gelirsen c.tesi falan

ay gene kendime yonttum durumu
ama şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun canımcım

aman sorma tesi yaa saçma bi sebepten burdayım evde de bir sürü iş var beni bekliyo annemin orda pazar var kocişle oraya gidicez o gelince daha yemek yapıcam görümcem geliyo bu akşam 😕 eve gidip süpürge yapayım diyorum diyorum diyorum bir sürü şey diyorum ama hala burdayım malesef

ohhh kızlar aöf ye gittim geldim öldüm dünyanın bir ucu
ne saçma sapan olmuş ya şifresiz girilemiyormuş artık
bilsem daha erken giderdim ama hallettim.
birden çıktım sizlerede hoşçakalın diyemedim bebişler.dualar edin bana yarın için ve sınav için oldumu öpüldünüz kocamann

başımıza taşlar yağacak esen burda menekşe burda tersine döndü işler diyeceğim ama o zaman ben niye burdayım 😀 Bu saatten sonra yetiştirirsen helal olsun kuzucum sana gerçi dolman hazırdı pişirirsin ben yetişmrz diye dolmayı bile dün pişirdim eve gitmem 7:30 u geçiyor eşimle kapıda karşılaşıyoruz ancak sofrayı kurabiliyorum bugün sende anla halimi🙂 Esen sanada başarılar diliyorum canım