sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.371 Ay pine ne oldu piyangomu vurdu yazsan da çatlamasak burada
Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.372 bu akşam biz eşimle dışarıda yemeğe çıkıyoruz kızlarr yer ayırtmış sağolsun eşim.. yarın sınav var ya bu akşam yemekle filan uğraşmıyım diye..yemekten sonrada eve gidip daha ders çalışıcam iyice stres yaptım 🙁 sizler nasılsınız bakalım öpüyorum hepinizi
bu akşam biz eşimle dışarıda yemeğe çıkıyoruz kızlarr yer ayırtmış sağolsun eşim.. yarın sınav var ya bu akşam yemekle filan uğraşmıyım diye..yemekten sonrada eve gidip daha ders çalışıcam iyice stres yaptım 🙁 sizler nasılsınız bakalım öpüyorum hepinizi
Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.373 Melodie' Alıntı: kafa Allah zihin açıklığı versin hep cevabını bildiğin sorular sorulsun kuzu Genişletmek için tıkla ... canım benim çok teşekkür ederim melodicim amin inşallah 🙂
Melodie' Alıntı: kafa Allah zihin açıklığı versin hep cevabını bildiğin sorular sorulsun kuzu Genişletmek için tıkla ... canım benim çok teşekkür ederim melodicim amin inşallah 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.374 başarılar diliyorum kafacım ve sınava girecek olan herkese tabi🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.375 sahile uzan' Alıntı: Tes anca cumartesi iş çıkışı gelriim neden çünkü hafta içi bizim oranın otobüsü 8 de son münübüs kür-t dolu oluyor cumartesi 1 de çıksam senin dükanda yeriz yemek tost çay iki acı kahve simit peynir fark etmez öyle yani maksat muhabbet Genişletmek için tıkla ... tamam canım oda olur sen bilirsin bekliyorum ilk müsait zamanında o zaman
sahile uzan' Alıntı: Tes anca cumartesi iş çıkışı gelriim neden çünkü hafta içi bizim oranın otobüsü 8 de son münübüs kür-t dolu oluyor cumartesi 1 de çıksam senin dükanda yeriz yemek tost çay iki acı kahve simit peynir fark etmez öyle yani maksat muhabbet Genişletmek için tıkla ... tamam canım oda olur sen bilirsin bekliyorum ilk müsait zamanında o zaman
Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.376 tesaduf' Alıntı: başarılar diliyorum kafacım ve sınava girecek olan herkese tabi🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum canım çok sağol 🙂
tesaduf' Alıntı: başarılar diliyorum kafacım ve sınava girecek olan herkese tabi🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum canım çok sağol 🙂
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.377 saat 5de eşim işten çıkıyor kızlar çıkarsam aniden anlayın ki geldi🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.378 Pine kayıp oldu 🙁((((((((((((((((((((((((( hamile mi acaba
Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.379 sahile uzan' Alıntı: Pine kayıp oldu 🙁((((((((((((((((((((((((( hamile mi acaba Genişletmek için tıkla ... bence evet 🙂 anne olamadık teyze olalım bari 🙂
sahile uzan' Alıntı: Pine kayıp oldu 🙁((((((((((((((((((((((((( hamile mi acaba Genişletmek için tıkla ... bence evet 🙂 anne olamadık teyze olalım bari 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.380 Kafa kafan bayağı dolmuş yani belli 🙂 eşim ütü almış bana tef-al