Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.391 sahile uzan' Alıntı: Bu cuma cuma allah hepimize nasip etsin inşallah ya allah aratmasın Genişletmek için tıkla ... Aminnnn diyorum canım
sahile uzan' Alıntı: Bu cuma cuma allah hepimize nasip etsin inşallah ya allah aratmasın Genişletmek için tıkla ... Aminnnn diyorum canım
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.392 Kafa' Alıntı: hmmm nasıl bi plan bu canım sen banada yolla onu bi ara bende bi inceliyim.. bende nasip kısmt olursa haftaya gidiyorum doktora randevumu aldım..bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla ... plan şöyle canım 28 günde bir 1 olduğunu varsay (herkeste değişir) 28/2= 14 14-4= 10 14+4=18 regl olduğun günden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. günler çalışacağın günler ve ana gün 14. gün doktorum bana 8. başlamamı tavsiye etti
Kafa' Alıntı: hmmm nasıl bi plan bu canım sen banada yolla onu bi ara bende bi inceliyim.. bende nasip kısmt olursa haftaya gidiyorum doktora randevumu aldım..bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla ... plan şöyle canım 28 günde bir 1 olduğunu varsay (herkeste değişir) 28/2= 14 14-4= 10 14+4=18 regl olduğun günden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. günler çalışacağın günler ve ana gün 14. gün doktorum bana 8. başlamamı tavsiye etti
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.393 tesaduf' Alıntı: melodi o plan genel bir plan mı yoksa sen amliyat oldun ya ona göremi düzenlendi genelse hepimize atıver kuzum Genişletmek için tıkla ... genel bir plan canım yazdım buraya sahile uzan' Alıntı: Bu cuma cuma allah hepimize nasip etsin inşallah ya allah aratmasın Genişletmek için tıkla ... AMİİİN canım AMİN
tesaduf' Alıntı: melodi o plan genel bir plan mı yoksa sen amliyat oldun ya ona göremi düzenlendi genelse hepimize atıver kuzum Genişletmek için tıkla ... genel bir plan canım yazdım buraya sahile uzan' Alıntı: Bu cuma cuma allah hepimize nasip etsin inşallah ya allah aratmasın Genişletmek için tıkla ... AMİİİN canım AMİN
Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.394 Melodie' Alıntı: plan şöyle canım 28 günde bir 1 olduğunu varsay (herkeste değişir) 28/2= 14 14-4= 10 14+4=18 regl olduğun günden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. günler çalışacağın günler ve ana gün 14. gün doktorum bana 8. başlamamı tavsiye etti Genişletmek için tıkla ... aslında ben zaten hemen hemen uyuyorum bu plana ama bi dahaki ay daha kesin uymaya başlıyım bari 🙂 kafamdan çıkarmm lazım yoksa olmucak ben kendimi biliyorum malesef 😕
Melodie' Alıntı: plan şöyle canım 28 günde bir 1 olduğunu varsay (herkeste değişir) 28/2= 14 14-4= 10 14+4=18 regl olduğun günden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. günler çalışacağın günler ve ana gün 14. gün doktorum bana 8. başlamamı tavsiye etti Genişletmek için tıkla ... aslında ben zaten hemen hemen uyuyorum bu plana ama bi dahaki ay daha kesin uymaya başlıyım bari 🙂 kafamdan çıkarmm lazım yoksa olmucak ben kendimi biliyorum malesef 😕
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.395 Kafa' Alıntı: aslında ben zaten hemen hemen uyuyorum bu plana ama bi dahaki ay daha kesin uymaya başlıyım bari 🙂 kafamdan çıkarmm lazım yoksa olmucak ben kendimi biliyorum malesef 😕 Genişletmek için tıkla ... evet kafacım, çıkarman lazım aklından birde önemli olan şey yazmayı unuttum 15 dakika kalkmadan yatacaksın ve hemen sıcak suyla yıkanmicakmışsın
Kafa' Alıntı: aslında ben zaten hemen hemen uyuyorum bu plana ama bi dahaki ay daha kesin uymaya başlıyım bari 🙂 kafamdan çıkarmm lazım yoksa olmucak ben kendimi biliyorum malesef 😕 Genişletmek için tıkla ... evet kafacım, çıkarman lazım aklından birde önemli olan şey yazmayı unuttum 15 dakika kalkmadan yatacaksın ve hemen sıcak suyla yıkanmicakmışsın
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.396 melodie' Alıntı: plan şöyle canım 28 günde bir 1 olduğunu varsay (herkeste değişir) 28/2= 14 14-4= 10 14+4=18 regl olduğun günden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. Günler çalışacağın günler ve ana gün 14. Gün doktorum bana 8. Başlamamı tavsiye etti Genişletmek için tıkla ... açıklamalı olursa örnek şöylemi mesela bugün oldum 6 sı 6. Günde sayarak 10,gün nisan 15 i gibi mi bu işlem bildiğimizede şaşaırıyoum 4 işlem felan
melodie' Alıntı: plan şöyle canım 28 günde bir 1 olduğunu varsay (herkeste değişir) 28/2= 14 14-4= 10 14+4=18 regl olduğun günden itibaren 10. 12. 14. 16. 18. Günler çalışacağın günler ve ana gün 14. Gün doktorum bana 8. Başlamamı tavsiye etti Genişletmek için tıkla ... açıklamalı olursa örnek şöylemi mesela bugün oldum 6 sı 6. Günde sayarak 10,gün nisan 15 i gibi mi bu işlem bildiğimizede şaşaırıyoum 4 işlem felan
Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.397 Melodie' Alıntı: evet kafacım, çıkarman lazım aklından birde önemli olan şey yazmayı unuttum 15 dakika kalkmadan yatacaksın ve hemen sıcak suyla yıkanmicakmışsın Genişletmek için tıkla ... tamam canım çok sağol verdiğin bililer için 🙂
Melodie' Alıntı: evet kafacım, çıkarman lazım aklından birde önemli olan şey yazmayı unuttum 15 dakika kalkmadan yatacaksın ve hemen sıcak suyla yıkanmicakmışsın Genişletmek için tıkla ... tamam canım çok sağol verdiğin bililer için 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.400 ee hani pineden haber gelmedi tamda çıkacağım ya 🙂)