tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.361 sahile uzan' Alıntı: AŞK OLSUN LAF SOKMAK MI BUUU BU SOKULMAMIŞ HALİ :ruya: Genişletmek için tıkla ... sokulmamış hali mi
sahile uzan' Alıntı: AŞK OLSUN LAF SOKMAK MI BUUU BU SOKULMAMIŞ HALİ :ruya: Genişletmek için tıkla ... sokulmamış hali mi
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.362 pineapples' Alıntı: kızlar size birşey söylemem lazım daha kesin birşey yok ama bilin istiyorum ordamısınız ? Genişletmek için tıkla ... burdayız ve pür dikkat seni dinliyoruz canım
pineapples' Alıntı: kızlar size birşey söylemem lazım daha kesin birşey yok ama bilin istiyorum ordamısınız ? Genişletmek için tıkla ... burdayız ve pür dikkat seni dinliyoruz canım
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.364 nickimi kim yedi' Alıntı: aynı şehirde olsak ben kesin görüşmek için fırsat arardım biriniz bile burada yoksunuz yalnızım tek başıma 🙁( Genişletmek için tıkla ... çok haklısın
nickimi kim yedi' Alıntı: aynı şehirde olsak ben kesin görüşmek için fırsat arardım biriniz bile burada yoksunuz yalnızım tek başıma 🙁( Genişletmek için tıkla ... çok haklısın
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.366 sahile uzan' Alıntı: çok haklısın Genişletmek için tıkla ... bu salı yada perşembe seni bekliyorum o zaman canım bana akşam yemeği sözün vardı
sahile uzan' Alıntı: çok haklısın Genişletmek için tıkla ... bu salı yada perşembe seni bekliyorum o zaman canım bana akşam yemeği sözün vardı
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.367 nickimi kim yedi' Alıntı: aynı şehirde olsak ben kesin görüşmek için fırsat arardım biriniz bile burada yoksunuz yalnızım tek başıma 🙁( Genişletmek için tıkla ... ben bir gün çat kapı gidicem teseni oraya kebap yemeğe 🙂))))))))))
nickimi kim yedi' Alıntı: aynı şehirde olsak ben kesin görüşmek için fırsat arardım biriniz bile burada yoksunuz yalnızım tek başıma 🙁( Genişletmek için tıkla ... ben bir gün çat kapı gidicem teseni oraya kebap yemeğe 🙂))))))))))
Kafa Hamiş Melek 6 Nisan 2012 #23.368 bende burdayım selamlar kızlarrrrrr yarın büyük gün Allah inşallah yar ve yardımcım olsun 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.369 Tes anca cumartesi iş çıkışı gelriim neden çünkü hafta içi bizim oranın otobüsü 8 de son münübüs kür-t dolu oluyor cumartesi 1 de çıksam senin dükanda yeriz yemek tost çay iki acı kahve simit peynir fark etmez öyle yani maksat muhabbet
Tes anca cumartesi iş çıkışı gelriim neden çünkü hafta içi bizim oranın otobüsü 8 de son münübüs kür-t dolu oluyor cumartesi 1 de çıksam senin dükanda yeriz yemek tost çay iki acı kahve simit peynir fark etmez öyle yani maksat muhabbet
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.370 kafa Allah zihin açıklığı versin hep cevabını bildiğin sorular sorulsun kuzu