Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

niki melodie bana bugündilekçeörneği yazarmısınız kızlar hangi kanunn kaçıncı mad. gereği fln.birde hemen başkabir işe başlayabilirim dimi.
eşim akşam diodu ver yarın dilekçeni die ama paramı almadım sallamasınlar onu.

kuzu bu işine yarayacaktır
.............İŞYERİNE,
.......... tarihinden itibaren işyerinizde çalışmaktayım ...........2011 tarihinde evlendim. 1475 sayılı İş Kanunu’nun kıdem tazminatıyla ilgili yürürlükteki 14. maddesine dayanarak, evlilik nedeniyle ...........2012 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere iş sözleşmemi sona erdiriyorum.

Gerekli işlemlerin yapılması ve kıdem tazminatımın tarafıma ödenmesi hususundaki talebimi bilgilerinize arz ederim.

esen güzel bir dille evliliğin ön planda tutRAK yap yoksa tabiki isanlıktan çıkmış olanlar için ne yapsan olumsuz teper

kısa ve öz dilekçe ile olur çıkmakta eminsen eğer ama madem en azından nu zamanlar uygun bir yıl olamdan

gerekli işlemlerin yapılmasını son maaşımın vekıdem tazm. tarafıma ödenmesini talep ediyorumdesem maaşımıda alamadığımı yazdığımda mahk. verseler ki vericekler daha iyi olmaz mı karıştırmayayımmıhiç

günaydın kızlarrr..

pericimm ben söyleyememiştim seni göremediğim için canım başın sağolsun..biliyorum her söz kifayetsiz kalıyo.ne diyeceğimide bilemeiyorum..Allah geride kalanlarınıza uzun ömür versin inşallah canım.

SAĞOL CANIM BENİM GERÇEKTEN ÇOK ZOR

ANLATMAM BİLE HALA YOKLUĞUNA ALIŞAMADIM
HER EVE GİDİŞİMDE GÖRCEKMİŞİM GİBİ

SİZLER SAĞOLUN

kısa ve öz dilekçe ile olur çıkmakta eminsen eğer ama madem en azından nu zamanlar uygun bir yıl olamdan[/QUOTE]

sağol tatlım amin kızlar dlekçe örneğini çıkardım yardım için sağolun ama maaşı alamadığımı bildireyim mibirde bunları noter onaylımı yapsam ki dilekçeme sayı vermeyeblirler oyalıcaklar bekle avukatgelsin fln

valla eşime göre hemen çıkıcam ben beklemek istiyorum ama çokyoruluyorum akşam ağrımdan hiç uyumadım ayağım şiş geziyorum.eşimde sağlığından olucaksınbırak bugün diyip duruo
sabahgöndermiodu ama dinlemedim geldim yine. bakalım haftasonu bir kaar vericem

Geri