Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

niki melodie bana bugündilekçeörneği yazarmısınız kızlar hangi kanunn kaçıncı mad. gereği fln.birde hemen başkabir işe başlayabilirim dimi.
eşim akşam diodu ver yarın dilekçeni die ama paramı almadım sallamasınlar onu.

Oyüzden dedim tesii zaten izleyin diye 🙂benn sana bii şey sorucaktım bir resminde gördüm yanında hocan var çok güleryüzlü senin evinde beyaz bluz var üzerinde onu nerden aldın 🙂)

Çiklet yazmışım Sahil yazıcaktım korkma,korkarsan da sezeryanla yaaprsın bu arada geçmiş olsun kuzenine ne oldu benim habrim yok

Pericikk hoş geldin kuzuu

Kızlar Lcw hamileler için çok güzel bir koleksiyon hazırlamış

geçen sene kotondan almıştım canım krem renkli aslında o🙂

sahilcim Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
kuzende bir ömür boyu unutamaz yaşadığı olayı, ona da sabırlar versin Rabbim

bende çok korkuyorum çocuğum olmayacak diye
birde benim gibi ameliyat olanların daha zor hamile kaldığını söylüyor herkes
sürekli dış gebelik haberleri duyuyorum iyice içim kararıyor
Allah Inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir evlat sahibi yapar isteyen herkesi

Evlilik nedeniyle fesihte ihbar süresine uyma zorunluluğu olmasa da işverene hazırlık yapabilmesi için(1-2 hafta gibi) bir süre önceden bildirimin yapılması daha doğru olacaktır.
Aile cüzdanınızın fotokopisini ekleyeceğiniz dilekçede Evliliğim nedeniyle sözleşmemi sona erdiriyorum.Falanca tarihte ayrılacağım,kıdem tazminatımı ödenmesini talep ederim demeniz yeterli olacaktır.
Bu yaptığınız işin adı istifa değildir,haklı nedenle sözleşme feshidir,yazacak olduğunuz dilekçede istifa sözcüğünü kullanmayın.

günaydın kızlarrr..

pericimm ben söyleyememiştim seni göremediğim için canım başın sağolsun..biliyorum her söz kifayetsiz kalıyo.ne diyeceğimide bilemeiyorum..Allah geride kalanlarınıza uzun ömür versin inşallah canım.

İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne,

........... tarihinden itibaren kurumunuzda çalışmaktayım. ......05.2011 tarihinde evlendim. 1475 sayılı İş Kanunu’nun kıdem tazminatıyla ilgili yürürlükteki 14. maddesine dayanarak, evlilik nedeniyle 30.04.2012 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere iş sözleşmemi sona erdiriyorum.

Gerekli işlemlerin yapılması ve kıdem tazminatımın tarafıma ödenmesi hususundaki talebimi bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

valla sahilim bende yüzüstü bırakmak istmem ama ben ayrılıcam die söylersem yanarım sinirlenicekler olay çıkarıcaklar beni zor durumda bırakmakiçin ellerinden geleni yapıcaklar tahammülümyok hatta eminim mahk. vermek için uğraşıcaklar

Geri