Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

doğru söylüyorsun canım bende zaten en çok çocuğum olmazsa diye korkuyorum atamıyorum o korkuyu içimden nedense bir olsa doğurucam Allah'ın izni ile

Oyüzden dedim tesii zaten izleyin diye 🙂benn sana bii şey sorucaktım bir resminde gördüm yanında hocan var çok güleryüzlü senin evinde beyaz bluz var üzerinde onu nerden aldın 🙂)

Çiklet yazmışım Sahil yazıcaktım korkma,korkarsan da sezeryanla yaaprsın bu arada geçmiş olsun kuzenine ne oldu benim habrim yok

Pericikk hoş geldin kuzuu

Kızlar Lcw hamileler için çok güzel bir koleksiyon hazırlamış

kızlar günaydınn..ben geldimm..
akasya doğum yaptımı acaba kızlar..bu aralar doğması bekleniyodu..
pericim hoşgeldin canım benim..yanımıza hergün ugramaya çalış fıstgım..
melodicanım sahicanım twetcanım tescanım morcanım nikicanım esencanım çikocanım
herkese günaydın

ay kuzucum melodimmmm günün aydın olsun

günaydınlarrrrrrrrrrr

valla takıntılar yoksa tabi işte insanın korkuları olur ya mesela sürüngenlerden böxeklerden
gecenin bir saati çalan telefondan iğneden o da bir krku benim için yoksa hamile olmadan doğum düşünmek farklı

ay evet ya luzumsüz telefonlarla güne başalyınca atladım

valla telefon trafiği o biçim evede kızçe çok üzülmüş olaylara birde arabanın halini görünce fotoda nasıl yaşadığına şükür ediyor ölen için çok üzüldük birde o ilçenin en sevilen tanınan kişisiymiş başka teyzemizin komşusuymuş aynı anda gitmiş evlerine bütün türkiye sanki orda bir kalabalık perişan olmuş kolay değil

bizim kuzen konuştu iyi ama yanınsaki en yakın arkadaşıymış çocukluktan onun öldüğünü bilmiyor iyim hepimiz iyiiz çok şükür bişey olmadı diyormuş

annelerinide haberi yok ama bugün selalarda duyuacak kesin