Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aaa niki tazminat diyince aklıma geldi.
bacım ben taşeronum ya evlilik sebebi ile sözl. fesh.tazminat alabilecekmiyim.alıcaksam tahmini ne kadar alırım ki 1 yıldır çalışıom çok bişiy olmaz herhal

sonuçta sigortalı çalışmıyor musun kuzu sözleşme süren belirli mi belirsiz mi 1 yıllık tazmnata karşılık yaklaşık aylık son brüt ücretin kadar alırsın

pinecım sen tazminatını alıp çıkmayı başka iş aramayı düşünmüyor musun?

evet pine bende tesadüfün söylediğini diycektim
ben senn yerinde olsam başka iş aardım kendime
çünkü sen artık evli barklı insansın yarın öbür gün bebiş falan olunca nasıl olucak böyle

kızlar ben zaten burdan ayrılırsam başka bir yerde çalışmayı düşünmüyorum hiç değilse çalıştığım yere kadar devam edeyim diyorum servisim var hatta kapının önünden alıp kapının önüne bırakıyor saolsunlar sigortam yemeğim maaşımı gününde alıyorum eşim gündüzcü iken kalamam izin vermiyor ama gececi olunca kalırım dedim saolsunlar tamam dediler bide 7 senedir buradayım hiç gitmeyi düşünmedim açıkçası seviyorum işimi ortamı bebiş olunca da nasip olursa inş. kızçeye bırakıcam bakarım dedi ama bilemiyorum eğer bakmazsa da o zaman ayrılırım artık 🙁 yada bebek kreşe 🙂

sen halinden memnunsan diycek bişey yok canımcım

geçen 13 ocakta girmiştim işte resmi giriş 2 ayda önden bedava çalıştım salak gibi
1 yılı geçti.ama sölerken nasıl söylicem bilmiyorum yinede üzülüyorum.
gerçi bana neler yapcaklarınıda düşünemiyorum sadece bana değil dükkan sebebi ile ailemede

sen memnunsan sorun yok o zaman canım çok çalışıyorsun çok yoğunsun diye demiştim evlilik nedeni ile iyide tazminat alırsın uzun yıl çalışmışsın o yüzden sormuştum ama dediğin gibi iş ortamındaki huzurda çok önemli